torsdag den 9. maj 2013

Nærved og næsten

I formiddags tog Jan og jeg ind for at se, hvor langt iskanten ligger fra hytten og vi kunne frustreret se, at den lægger, så vi ikke kan nå ind.

strømstedet

2

havblik

nuan

Der er omkring 4-500 mtr. is, men vi krydser i den grad fingre for, at der højst går 1-2 uger før vi igen kan komme ind til vores eget lille paradis.

nærvedognæsten

iskant

Vi glæder os, så måske vi skulle glæde os over at vi stadig har noget at glæde os til, istedet for at ærgre os over at vi ikke kan holde weekend derinde denne weekend.

 

Vi sejlede tilbage igen, rundede det åbne hav for at se om der skulle være en sæl, som ville med hjem til aftensmad, men fandt ingen og lige inden vi sejlede i havn, mødte vi een af vores venner, som skulle prøve noget nyt.

sj1

sj2

sj3

sj4

sj5

sj6

sj7

sj8

Min mor havde bagt en mandeltærte og sat kaffe over, så vi endte, som vi plejer i deres udestue/vinterhave, hvor der udenfor er et mylder af liv

snespurv

I morgen har jeg fri.

Jeg skal strikke, for jeg synes godt nok at det går langsomt med strikketøjet.. men måske det mest af alt skyldes, at jeg laver alt for mange ting ved siden af, som tager strikketid, men jeg vil jo ikke undvære noget af det andet heller, så det må tage den tid, som det nu skal tage.

Kan du have en god fredag

2 kommentarer:

 1. Åhhhhh altså dejlige Sisimiut.
  Og skønne, skønne natur.
  God fornøjelse med strikketøjet.
  Knus

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Susanne. Så dejlige billeder.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.