søndag den 26. maj 2013

Hjælp

Jans grand-kusine (eller sådan noget) kom forbi og reddede os i vores forvirring over vores kommende London-tur til sommer.

Det er en jungle at begive sig ind på internettet og jeg blev faktisk mere forvirret end afklaret, da jeg forsøgte og så var det jo en ren frelsen, at hun kom forbi.

Hun er akkurat flyttet til London og kunne hjælpe os, så nu er både flybilletter og hotel både bestilt og betalt og vi skal være afsted fra d. 5.juli til d.10.juli.

 

Vi havde håbet på et noget noget nemmere rejsemål i weekenden, men nordenvinden mente at vi kunne blive hjemme og gøre rent, rydde lidt op og hygge indendøre, så det gjorde vi.

Jeg er færdig med Dudis kjole og den ligger nu og tørrer, så den kan være parat til prøvning, når hun kommer i morgen med flyet.

 

Aftensmaden bød heller ikke på forvirring og var noget så simpelt som en grøntsagstærte.

grøntsagstærte

Nu vil jeg hive mig selv op til at lave noget arbejde, så det ikke hænger over mit hoved i morgen, hvor jeg gerne vil nyde min søsters sjældne selskab.

1 kommentar:

  1. Håber I går en dejlig tur til London! Jeg er vild med byen, vi er derovre en gang om året - håber du får tid til at komme forbi både Loop og Iknit og ellers bare får nydt byen {;o)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.