torsdag den 6. december 2012

Ud af røret

Dagene går helt vildt hurtigt. Jeg synes lige, at det har været fredag og så er det det igen i morgen.

Du hører ikke mig klage.. det skulle da lige være, at lørdag og søndagene også flyver afsted.

Jeg fik lavet en dekoration mere til sofabordet og billedet yder overhovedet ikke dekorationen retfærdighed.

Den er blevet så flot og jeg er pænt stolt over at det er een som jeg har fået samlet sammen.

juledekoration

I morgen er vist store julefrokost-aften i hele byen og jeg skal (vist) med, medmindre der dukker en brugbar undskyldning op.. jeg er vist vokset lidt fra det der med at fjante rundt og elsker mit trygge sofahjørne lidt for meget.

Det er lidt noget skidt at have nok i tosomheden og ikke søge lidt ud engang i mellem, så jeg må vist hellere finde deodoranten frem og få manet mig lidt op.

Jan er meget, meget bedre til at komme afsted til sådanne arrangementer og jeg vil gerne kunne gøre ham kunsten lidt efter.. bare lidt

julestjerne

3 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg kender det der med at man ikke gider ud af døren. Men når man får losset sig selv i r.... og kommer af sted, så plejer det nu at være rigtig hyggeligt. God fornøjelse.
  P.s. Flot dekoration.

  SvarSlet
 2. Jeg er altså gevaldigt vild med dine dekorationer! Her er sofahjørnet også langt mere tillokkende end fester, men som regel er det jo alligevel sjovt, når man først er kommet afsted. God fornøjelse.

  SvarSlet
 3. Din sidste flotte dekoration skal jeg altså over og se i live - nu er småkagerne jo færdige, så mon ikke pensionisten får lidt mere tid igen :-)
  KH mor

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.