torsdag den 18. august 2011

Ny brunette

Man kan da ikke som 45 år mor, få en større kompliment end, når ens teenage-datter går til frisør og får klippet og farvet håret ligesom mors?!

asaSara

Jeg er ikke helt så vild med, at hun har fået farvet håret, selvom det er økologiske farver, frisøren bruger, men erfaringen siger mig, at man skal slække lidt på kravene, påbuddene og formaningerne inden de strammer alt for meget, argumentere for sine meninger og så ellers håbe på, stole på og krydse fingre for, at det har vundet genklang i teenagerens verden.

saraogmig

Den nye brunette er vild med håret og farven og spejlbilledet er blevet ivrigt studeret. Jeg håber, at hun ser det samme i spejlbilledet, som jeg ser:

En køn, ung pige.

sogd

Hendes gode veninde, stryger hende også med hårene.. bogstaveligt talt og bekræfter hende i, at hun er dejlig

dwennies

tikkum

Når nu min anden dejlige datter ikke er her, er det godt, at veninden er her til at fylde lidt af tomrummet lidt ud, for der er godt nok stille i huset unden Laura.

Hun har det forøvrigt godt i Danmark.

Hun er ved at pakke og gøre klar.

Efterskolen starter først på søndag og indtil i dag, har hun været hos min søster i Ålborg, hvor hun har nydt livet sammen med sine fætre.

Hun er naturligvis spændt og det er vi heroppe også. Spændt på, hvilken start hun får og om hun falder til.

3 kommentarer:

 1. "Aanaas lille nuunu" -vi glæder os at se hende på søndag<3, Og vi har fået sagt farvel til "aanaas allerdejligste pige" <3 - Dejligt at vide,at Daniel og Silas nyder hendes selskab<3
  KH mor

  SvarSlet
 2. UNGER!!! Hun vil snart se hvor hurtigt hendes hår vokser. Vores den yngste er lyshåret - men har da været rødhåret mange gange. En gang var hun sorthåret og det så skrækkeligt ud (hun kunne godt selv se det) Det voksede ud og så var der pludselig en fest som hun godt ville se godt ud til!! Så tog vi resolut og købte en farve i knaldrød der let blev vasket ud igen. Resultatet: sort hår med de inderste 2 cm i knaldrød! Det så sjov ud og senere er det sorte jo klippet af, vokset ud, farvet, vokset ud o.s.v. o.s.v

  SvarSlet
 3. Jeg er lidt spændt på, hvad hun synes om et halvt år, netop som du skriver, når hendes hår er vokset lidt..:-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.