lørdag den 20. november 2010

Alene hjemme

Det kræver, at man er hårdhudet og flegmatisk, at man er rummelig og accepterende, hvis man vil være taxachaffør her i byen. Ihvertfald, hvis jeg skal dømme udfra de få ting, som Simon har fortalt.

Han hader at være taxachaffør. Det er aller-aller-oftest fulde mennesker, der kører taxa.

Oftest så fulde, at de ikke kan finde ud af at betale for turen eller som bliver ubehagelige og som skal af med deres aggressioner.
Simon hadede at køre og især, når det var den sene vagt, han skulle have. Han blev udlært automekaniker sidste år, men har ikke kunnet få arbejde overhovedet og han har været rundt og spørge overalt for at få, hvad som helst.

Finanskrisen kan også mærkes heroppe.

Han var derfor ovenud lykkelig, da han blev ringet op, at de godt kunne bruge ham igen i Kangerlussuaq/SøndreStrøm Fjord, som security vagt i 8 måneder. Igen.

Han pakkede sit værelse så nogenlunde sammen og rejste i går, smilende, vinkende og med højt humør.

simonrejser

foranporten

Et par timer efter tog Jan afsted til Nuuk, hvor han skal deltage i et møde.

Han kommer heldigvis allerede mandag morgen, så ham skal vi ikke vente så længe på at se igen.

janafsted

Pigerne og jeg krøb sammen i sofaen, pakket godt ind i tæpper og så den 6. sans i går aftes. 

Jeg vil kigge lidt på min bluse i dag.

Trævle ærmerne lidt op, fatte mod og lyst og se optimistisk på flere ugers arbejde, som bare ikke må gå tabt.

Jeg har jo et par “hjemmesko”, som jeg gerne vil igang med; Jeg må ikke starte på nye projekter uden at have færdiggjort de gamle først, så på med arbejdshandsken og humørhatten Smiley

7 kommentarer:

 1. Kan godt forstå Simon er glad - det må være slemt at gå og kede sig og ikke føle der er brug for en. Og hvem ved hvad Kang. fører med sig?

  Det er en fin regel, ikke at have flere projekter i gang på samme tid - den gik bare ikke her!! Jeg har projekter ved min TV stol og helst lidt at skifte mellem. Og projekter på værkstedet/arbejdsværelset. Og i kælderen... Sommetider hvis jeg er kørt fast i et eller andet hjælper det at lave et mindre projekt - fx. "hjemmeskoene"? - ind imellem. Når jeg så vender tilbage er lysten og der. Det skal jo være lysten, der driver værket!!

  SvarSlet
 2. "... er lysten, glæden og løsningen der...." skulle der stå :-)

  SvarSlet
 3. Det glæder mig rigtig meget for Simon!!
  KH
  Dorte H.

  SvarSlet
 4. Fru Olsen: jeg prøver virkelig at holde mig til kun at lave et projekt ad gangen. Jeg har ikke selvdisciplin nok til at have flere ting kørende og jeg mister desværre lysten til at gøre ting færdige, hvis de har ligget for længe.

  Dorte: Tak. Jeg er også rigtig glad på hans vegne

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt for Simon. Stort tillykke til ham - og det giver vel også hans mor lidt ro i sjælen, at han ikke skal ligge og fragte fulde, ubehagelige mennesker rundt i nattens mulm og mørke?

  SvarSlet
 6. Du kan tro, at det glæder mig, at han kommer væk fra nattelivet og de ubehagelige fulde mennesker. Men det er lang tid jeg ikke får ham at se.. sådan må det jo så være, når man er mor til voksne børn :-)

  SvarSlet
 7. Jeg kender det Dorthe. Både min ældste og min yngste bor i øjeblikket i Dublin, så.... :-(

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.