lørdag den 26. april 2008

IDIOT-det'r mig!

IDIOT, det er lige nøjagtig, hvad jeg kaldte mig selv gentagne gange! At jeg kan sidde en hel aften uden at tjekke at jeg nu også har fået vendt det rigtigt! For sådanne nogle som mig er der kun een ting, der virker: at lave skidtet om!! Og det er så hvad jeg så skal igang med. ØV ØV ØV! Jeg vil være færdig inden fredag...om jeg så skal sidde oppe om natten! Så kan jeg lære det, kan jeg!

4 kommentarer:

 1. Synes at, du dømmer dig selv meget hårdt. På NLP kursus, er regl nr.1 Mennesker gør det bedste de kan.

  SvarSlet
 2. Kan godt se det er ØV ØV ØV ! ! !
  Har selv været der indtil flere gange og det eneste der dur her er at trævle op og få det lavet rigtigt.Et stykke håndarbejde der er "lidt forkert" er noget møg og man får det aldrig brugt,så hellere lave det ordentligt - anden,tredje eller fjerde gang.Pyt da med at den ikke er færdig fredag.Næste weekend er en firedages-weekend så se frem til det.
  Og så vil jeg til Grønland!

  SvarSlet
 3. Gitte,det er nemlig meget, meget øv, men sådan måtte det gå fordi jeg sad og så en spændende dvd og strikkede samtidig. Jeg troede mig sikker og kontrolledrede ikke engang. Man lærer af sine fejl, siger de kloge, så jeg må have lært rigtigt meget i tidens løb ;-) (Min søster skal til DK og rejser fredag morgen og jeg ville gerne have haft hende til at overrække den til modtageren..)Jeg kan godt forstå at du vil ti Grl. Det er en dejlig årstid vi har lige nu med masser af sne og næsten ingen kulde

  SvarSlet
 4. Uha Dorthe, hvor jeg kender det. Begge dele - glemme at se ordentligt efter og så være nødt til at lave om.

  Min søster skriger ind i mellem af grin over de ting, jeg kan finde på at trævle op og som hun ville "fifle" i orden. Håber, at du når at blive færdig i tide.

  Hilsen
  Mette

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.