torsdag den 21. februar 2008

Formørkelse

Det var desværre ikke kun månen, der blev formørket i nat. Mit humør blev også formørket, da jeg opdagede, at det ikke var så ligetil at fotografere månen. Der er sikkert mange andre, der har fotograferet den totale måneformørkelse med langt større held end jeg, så dem sætter jeg min lid til. Men I skal da ikke slippe helt for billeder, for jeg lokkede Jan til at stå i døråbningen og forsøge sig istedet.
Der var nogen, der af uvisse årsager, havde gjort sig den ulejlighed at kravle op i fjeldet i den dybe sne og sætte en masse stearinlys, som kunne ses fra næsten hele byen. Det var flot og næsten højtideligt.
Og helt tomhændet gik jeg ikke hjem i aftes, da jeg var ude og forsøge mig som amatørfotograf, for jeg fik da nogle nogenlunde genkendelige billeder af byen med byens vartegn i baggrunden (de to øverste) og til slut vores kommende kulturhus "Taseralik" i morges, da jeg var på vej til arbejdet. Det var igen en smuk, smuk morgen med klar himmel og fuldmåne, masser af stjerne og ren, skarp kold luft.

3 kommentarer:

 1. Hej Dorthe,
  jeg er fuldstændig facineret at dine dejlige billeder. Jeg kommer selv fra Sisimiut, men har dog ikke boet der i 38 år!!! Vi var på tur til Sisimiut i sommers, bare SÅ fantastisk!
  Takuss,
  Lona,
  http://nuukastrik.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hvor er det helt fantastisk smukt,flotte billeder.

  Jeg prøver som anonym,kan ikke komme ind på den anden måde!

  http://strikogpatchwork-mona.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hej. Inponerne flotte billeder du tager.
  Men jeg ville ikke bytte med jeres udendørstempertur, her, har jeg en påskelilje som lige er ved at spring ud, det glæder mig.
  Lea.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.