mandag den 25. marts 2013

Søndags-Lauraen, som blev forsinket og en Polaris, som opgav søndagsturen

Vi var lidt spændt i går, da vi startede snescooterene op og kørte ind i baglandet med een af vores venner, som skulle fragte en masse ting ind til en hytte.

Vi ville bruge anledningen til at se, hvordan isen ud af fjorden så ud og om der var chancer for at vi kunne komme ind til vores hytte een af dagene.

Vores ven skulle ind i bunden af fjorden og over på den anden side med tingene og vi kunne bruge anledningen til at tjekke både sporet og isen, men jeg kom ikke så langt.

1/3 del ud ad sporet ville Polarisen pludseligt ikke lege med mere og ved nærmere undersøgelser kunne vi konstatere at den havde brugt langt over 20 liter benzin på den smule vej og det kunne ikke passe.

stille

Enten var benzinen stjålet (jo, jo det ses skam at unge stjæler benzin op af tankene med en slange) eller også var benzinen løbet ud.

Jeg satte mig på en solbeskinnet plet og lod de andre køre.

holdepladsen

Vejret var jo dejligt og der var ingen grund til at ændre planer midt i det hele og da Jan, Laura, Jacob og Henrik kom tilbage kørte Jan afsted for at hente en dunk benzin. Jacob blev og ventede sammen med mig i solen og godt en time efter kom Jan tilbage og vi kunne konstatere at benzinen dryppede i en jævn strøm ud af den.

Jan kørte den hastigt hjem, mens jeg fragtede Rita hjem med Laura på passagersædet.

Jeg nåede at tænke kedelige tanker, mens jeg kørte hjemad.

Tanker om en varm motor, som ikke blev afkølet, da der ingen løs sne er og hastigt dryppende benzin, flammer og hidsige amerikanske film med eksplosioner, men skubbede tankerne væk og sørgede for at komme hjem.

 

Om aftenen lavede vi alt muligt og ingen kom i tanke om, at det rent faktisk var søndag og søndagsportrættet af Laura glippede.

Jeg kom i tanke om det kl. 02 i nat, men opgav dog at gå ned og fotografere hende, mens hun sov og besluttede at det kunne vente til i dag.

Laura og Saras kusine er heroppe for tiden og hende og Laura var på Taseralik i dag, hvor de forkælede sig selv med nachos og sodavand og jeg fik lov til at fotografere dem:

kusiner

karoline

kusinekaroline

 

Laura blev flere gange advaret om, at alle billeder ville blive lagt på bloggen, men det afholdt hende ikke fra at fjolle:

 

laalu

laalu1

laalu2

laalu3

laalu4

laalu5

Lauras veninde og klassekammerat var også på Taseralik og hende fik jeg også lov til at fotografere når nu jeg var igang

naduk

natuk

Og nu spørger du måske, hvilke af billederne af Laura, der blev det forsinkede søndags-billede?

Laura valgte dette til at være søndags-Laura-en:

 

laalu4

2 kommentarer:

  1. Sjovt nok så sad jeg og tænkte hvilket billede af Laura der var bedst....og mit valg faldt på det samme som hun selv valgte. Dejlige billeder af nogle utroligt søde piger. Hilsen joan M.

    SvarSlet
    Svar
    1. De er så søde, så søde, de kusiner

      Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.