tirsdag den 26. marts 2013

Slowmotion

Der er blevet sovet længe og der er blevet drukket kaffe meget langsomt både i dag og i går.

Vejret er blevet trukket langsomt ned i lungerne og alle bevægelser forgår i slowslowmotion.

Jeg nyder det så det næsten burde være forbudt, men jeg synes altså også at det er fortjent, for jeg har trængt til at geare ned og få hjerterytmen reguleret til normal.

 

I dag passede det så fint med at vi kunne gå over til mine forældre på en ganske almindelig tirsdag og drikke eftermiddagskaffe.

 

Der står blomstrende planter på næsten hvert bord hos min mor og de fik da lige lov at stå model, mens jeg ventede på at kaffen skulle få en temperatur, som passede min gane og humør

1

2

3

4

5

67

8

9

10

Laura lagde lydkulissen og du skal ikke høre mig klage over min tirsdag

11

 

I aften er der møde hjemme hos os, men det bliver garanteret både hyggeligt og giver lidt spænding i maven, for lige om lidt er der ACR og der skal planlægges billedtagninger og andet sjovt.

4 kommentarer:

 1. Det er dog utroligt, så mange flotte blomster, jeg har :-) :-)
  KH mor

  SvarSlet
 2. Når jeg ser dine billeder, bliver jeg mere og mere overbevist om at et ordentligt kamera er noget jeg skal ønske mig, og at fotografering på et højere plan er noget jeg engang skal til at arbejde med. Hmmm. Planer planer. Men du er altså så dygtig og inspirerende. Du formår at vise det store i det små og gøre mig glad og varm i maven når jeg ser den smukke natur du indfanger og skønheden i de mennesker der passerer din vej.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Henriette, det var store og meget fine ord, jeg fik med på vejen, tak for dem

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.