mandag den 16. januar 2012

Finpudset

Kan du huske, at jeg strikkede en krave?

En løs krave.

Jeg havde problemer med at sætte pynten på og havde i første omgang syet det på, men det så ærligt talt grimt ud og heldigvis skrev Lea i sin kommentar, at jeg skulle bruge en filtenål.

Min kollega havde heldigvis en filtenål, som jeg måtte låne, men nu har jeg skaffet mig mine egne filtenåle, så nu kan jeg lave nogle flere løse kraver, hvis jeg skulle få behov for nogle i andre farver.

Det er et stykke tid siden jeg blev færdig med kraven, men først nu jeg fik taget mig sammen til at få fotograferet.

Jeg synes, at kraven er blevet fin og så varmer den over de skuldre, som jeg alt for ofte trækker op om ørerne, så jeg får spændinger, myoser og andet skidtværk i. Varmen er med til at sænke skuldrene en anelse

krave

krv

filtetind

Tak for dit gode råd, Lea

5 kommentarer:

 1. 'fuglemanden'16 januar, 2012 22:20

  din husbond er da egentlig ret god til at tage billeder.
  Ser vist ud til at du har overvundet den anspændthed du tidligere har omtalt - hvor du udtrykker hvor meget du hader rystede billeder af det du gerne vil vise...

  Og derved har du givet din husbond at få mulighed for at vise at han trods alt har en rolig hånd... :-)

  Eller er billederne taget med et kamera han er dus med?...

  SvarSlet
 2. Tihi Fuglemand.. du er altså noget så opmærksom...Jeg havde lige taget nogle billeder af min mor, så jeg forudindstillede mit eget kamera, stillede lys op, satte på autofokus og stillede min kære mand, der hvor han skulle stå og så kan det jo kun være modellen, som kikser, men han er i virkeligheden ok med et kamera, hvis han også bare selv ville tro på det. (p.s og når nu du har så god en hukommelse, vil jeg røbe for dig, at jeg har købt min fødselsdagsgave til mig selv men betalt med mandens dankort: en indstillelig gine, jubiiii)

  SvarSlet
 3. Ja, den blev fin. I øvrigt ret sjovt at lege med filt på den måde.

  SvarSlet
 4. Ja den er blevet rigtig flot ! det ligner næsten nordlys !!

  SvarSlet
 5. Superflot krave.

  Her blæser det, så sneer det, så blæser det, så sneer det eller også sker det samtidigt!!! Haaja...

  Læste lige lidt tilbage på din blog og så din taske/pung af telefonbogen. Lidt sjovt - jeg lavede en sidste år - den er bare for tung synes jeg. Og så er det sjovt fordi, jeg faktisk er ansvarlig for udgivelsen af den landsdækkende grønlandske telefonbog.

  Flot, at du holder på din værdighed og står fast på dine synspunkter omkring det at udstille. Selvfølgelig skal det gøres ordentligt.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.