onsdag den 5. august 2009

Luksus-lakrids

De, som kender mig godt, ved at jeg er vild med blød, sød lakrids. I sommer da vi var i Tivoli og pigerne blev kastet og svinget rundt i såkaldte forlystelser, fandt jeg en “pølse-vogn”, hvor der blev solgt lakrids. Hvis jeg havde vidst, hvor god den lakrids er, stod jeg altså foran den lakrids-vogn endnu. Det er den bedste lakrids jeg nogensinde har smagt. Den var blød, sød og kogt ekstra længe. Jeg noterede mig desværre ikke, hvordan pakningen så ud, så jeg ved ikke hvilken af produkterne jeg skal bestille, hvis jeg giver efter for min trang, men sikke en smagsoplevelse det var, så hvis du er til lakrids og er i Tivoli (eller andre steder, hvor man kan købe lakridsen) bør du give dig selv den oplevelse Mums, siger jeg bare!

5 kommentarer:

 1. Hej Dortheivalo

  Ja, det er mums, min favorit er nu salmiak-lakridsen, men den med chili er også go' i små mængder

  Mange hilsner
  Sonja L

  SvarSlet
 2. Ja, det ER simpelthen det bedste lakrids man kan få - vi købte en af hver sidste år på Bornholm...jeg kan se at der nu er kommet flere varianter. Men den helt almindelige blå søde lakrids er helt utrolig.
  Hvis du er i tvivl - så må du bestille en bøtte af hver - det kan da ikke være for meget for en lakrids-elsker...
  :-) Britt

  SvarSlet
 3. uuuh, det var et godt forslag, du kom med der , Britt..Sonja, jeg har ikke smagt den med chili,men så har jeg den til gode ;-)

  SvarSlet
 4. Var på Bornholm i foråret og var også inde omkring lakridskogeriet. Mums - og den med chili'en er rigtig god ;-)

  SvarSlet
 5. Hej Dorte
  Du kan såmænd se dem her...
  Ikke verdens billigste lakrids, men et eller andet kan han vel - sådan at banke en velfungerende forretning op midt under finanskrisen!
  http://www.chokoladehimlen.dk
  Jeg skal huske at smage, næste gang jeg kommer i Tivoli...

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.