mandag den 22. juni 2009

Udeliv

Her den sidste uge før sommerferien starter (på fredag) har vores afdeling planlagt “unormale” dage med udflugt, orienteringsløb, oprydning i og omkring skolen, og i dag stod den på udflugt til Sandstranden. Kort og godt: Udeliv. For de af jer, som ikke ved det, ligger vores Sandstrand ud ad lufthavnsvejen, og da jeg var sat til at køre al vores remedier til grill, fodbold og andre ting ud, kunne jeg passende lige fortsætte ud ad vejen til lufthavnen og vinke farvel til farmor, farfar og Karoline, der tog hjem til Danmark. Tak for besøget, og vi ses lige om lidt igen!farvelAfdelingens udflugt var god, omend kold sandstrand og da jeg kom hjem fik jeg et par timer på øjet. Det gjorde godt ovenpå en underlig nat, hvor jeg sov uroligt, vågnede hvert øjeblik, ikke kunne falde i søvn og når jeg endelig sov, sov let. Pigerne er så store nu, at de kan klare sig selv, selvom mor her sover igennem midt på dagen og de tog over i svømmebadet kl 19 og så kunne Jan og jeg lige så godt tage ud og sejle. Sikke en dejlig tur vi fik. Vi så et par enkelte sæler og tre marsvin. edderfuglesisimiut Jeg håber på ligeså godt sejlvejr i morgen, for jeg trænger i dén grad til at vugge rundt derude på det store åbne hav i min lille jolle. Hmmm.. jeg tror jeg kommer til at sove godt i nat ovenpå så dejlig en dag

2 kommentarer:

  1. Hvor morsomt, jeg har da aldrig taenkt paa der er en strand i Groenland! Jeg ville ogsaa sove godt efter saadan en dag ved stranden. :)

    SvarSlet
  2. Det er skam en rigtig sandstrand, omend den er MEGET lille og vandet er for koldt at hoppe "rigtigt" i. Der er naturligvis en del børn, der lige skal soppe. Sandstranden er heller ikke lige sådan een, man ligger og solbader ved, men det er mere pga af alle myggene, som der er i milliardvis heroppe.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.