lørdag den 11. april 2009

Øvelse

Jeg fik nogle muligheder og Dudi skulle også have nogle muligheder inden hun igen drager tilbage til Ålborg og hverdagen: Een, kunne komme med Jan ud og køre hundeslæde, der står en snescooter og hvordan vi ville arrangere det indbyrdes kunne være vores problem. Dudi ville gerne ud på hundeslæde, og det er efterhånden ved at være et par dage eller hundrede siden, hun sidst sad på en slæde med hunde foran. Jeg kørte snescooter, og vi aftalte at mødes nede på fjorden. Om vi så ville bytte køretøj, kunne vi tage stilling til på det tidspunkt. Et par gange eller tre, har jeg vist sagt/skrevet at jeg gerne vil have det ultimative billede af når hundene bliver råbt igang. Når man står foran slæden, ser det så fantastisk ud når alle hundene, som kraftfjedre springer frem i deres sele. Se alle de mange ansigtsudtryk de har, når de får lov.. Jeg drømmer om BILLEDET, hvor man se ivren og glæden, sneen og farten. Det er ikke lykkedes mig endnu, men øvelse gør mester, så I skal se de øvelser jeg foretog mig idag, for de er da heller ikke så ringe endda, hvis jeg selv må sige det?? 13456

4 kommentarer:

 1. Åhhh Dorthe, det er altså lige, så de små nakkehår rejser sig, når jeg ser dine dejlige billeder

  SvarSlet
 2. Du tager allerede super flotte fotos :) Jeg tror fornemmelsen af fart ville komme mere hvis du sad på een slæde, ved siden af den anden slæde og knipsede den sidevejs fra. Som man også gør med biler.
  Alternativt stå på jorden og panorere med slæden fra siden :)

  UHA jeg gad godt....

  SvarSlet
 3. Det var godt de kørte den vej, så du ikke blev mejet ned, men hvor er de fantastiske de fotos. Glædelig påske.

  SvarSlet
 4. Normalt tager man billeder af hundene, når man sidder på slæden, men det kan jo ikke blive ved med at være spændende med alle de rø.......haler, og det er sjovt at se deres ansigtsudtryk. Normalt stiller jeg mig over på den anden side af sporet og fotograferer med teleobjektiv. Jeg skal have stillet mig et nyt sted næste gang...bare for at prøve. Tak for jeres komplimenter. Det er så dejligt at få ros ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.