tirsdag den 28. april 2009

Prøveklud

Jeg strikker på livet løs! Jeg startede, naiv som jeg er, med at strikke det i moskusulden, men efter et par forkerte pinde, besluttede jeg mig for at lave en “strikkeprøve” i strømpegarn. Jeg skal lige igennem alle diagrammerne, så skal det laves rigtigt! Det er et fantastisk flot mønster og selvom jeg har lavet et par småfejl (som kan ses) hist og pist, så tror jeg indtil videre at jeg kan finde ud af det. 

3 kommentarer:

  1. Det er et gammelt islandskt moenster, Jeg glæder mig til at se det færdigt. Hilsen, Asdis.

    SvarSlet
  2. Da jeg strikkede det, havde jeg det en overgang liggende på sofabordet i laaaaaaang tid. Troede helt sikkert at jeg havde lavet en fejl, men NIX, det havde jeg ikke. Æææh - bortset fra at garnet jeg strikkede det i er mohair og det "stjæler" mønsteret. Planen er at jeg vil strikke det igen i hvid uld der ikke er langhåret.Kan ses under "sjaler" på min blog.

    SvarSlet
  3. Ja, Asdis, det er nemlig et gammelt islandsk mønster, og jeg har i virkeligheden fået det af Frida engang, men jeg kan ikke rigtigt overskue det håndskrevne og at det er et stort diagram. Det er jeg simpelthen ikke god nok en strikker til. Gitte, nu her til morgen trævlede jeg hel molevitten op igen, for jeg kunne ikke holde ud at se på de to fejl, jeg har lavet i strømpegarns-strikke-prøve-sjalet, og nu overvejer jeg, hvad jeg skal gøre: strikk det i strømpegarn, i babyalpaca eller kaste mig ud i moskusulden??? Det er et utroligt smukt sjal og jeg vil så gerne kunne slynge det om mine skuldre.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.