onsdag den 8. april 2009

Opdagelser

Jeg sad lige og kikkede mit kameras hukommelseskort igennem igen.. altså det gamle kamera, som jeg jo havde taget med til min søsters bryllup, for en sikkerheds skyld og jeg faldt over disse sjove billeder. Dem, sad jeg lige og smilede lidt ad, for de er da sjove!brudenoghendessøsterDer blev godt nok kastet flere kilo ris og både Lena, Johannes, Dudi og alle de omkringståendes hår var fyldt helt op med ris. Der er ingen duer i byen mere..dem har falken spist allesammen, så der er ingen fare for at de, duer som ikke er der, får ondt i maven. Læg lige mærke til Dudis ansigtsudtryk.johannesirisregnJohannes står i en sand regn af ris. Det er lige før hans hoved forsvinder ned i brystkassen.. Puha, godt det ikke er mig. Stakkels mand ;-)  

jsmor

I det her tilfælde er det gommens mor, der tømmer en pose ris udover de nygifte, men hun var bestemt ikke ene om det.sikkemangerisKan du se risene?  rynkerhanpånæsen

Hvad rynker han på næsen af?? Jeg synes de var så sjove, de billeder og måske lidt anderledes en bryllupsbilleder man normalt ser, så dem skulle I ikke snydes for.

2 kommentarer:

  1. Det er ikke ris, men snefnug (hihi)

    SvarSlet
  2. hæ..det var nogle hårde snefnug :-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.