mandag den 13. april 2009

Mangfoldig dag

Der var ikke rigtig nogen vej udenom.  dudiilufthavnenDudi skal tilbage til Aalborg dudi(Dudi:“altså vi der kommer fra Aalborg, skriver det med to a-er”)dudipåvejtildk Hendes drenge venter på hende, og studierne er langtfra færdige.. tilbage til pinden!eriderendnu Men inden var der plads til lidt spas og ballade.   farveldudiVi andre, som blev tilbage, ræsede tilbage til kaffemaskinen og kagebagningen, så de få gæster, der kom, kunne mærke at Simon har fødselsdag. fødselsdagsbarnetDer blev lavet et par store fade sushi, og en stor grydefuld fiskesuppe, som blev støvsuget på få sekunder. Gæsterne skulle lige se og opleve Wii Fit johanneswiimorwiiaanaawii og det kan altså ikke gøres hurtigt. Der skal prøves, leges, spilles og grines. Dét er altså sjovt! I morgen kalder arbejdet, pligterne og hverdagen. Om jeg glæder mig? Næ, ikke specielt. Jeg elsker at holde ferie med familien.    

3 kommentarer:

 1. Ooooh - jeg bliver naesten helt misundelig, men saa kom jeg i tanker om at jeg lige straks faar besoeg af min egen soester og saa fortager det sig lidt igen. Det burde vaere en menneskeret at have en rigtig god soester!

  SvarSlet
 2. Jeg er så rig, for jeg har to gode søstre.. Det er bare så dejligt. Om små to måneder ses vi igen, men det bedste er altså når de bor lige om hjørnet.

  SvarSlet
 3. Dudi fra AAlborg15 april, 2009 12:51

  Tusind tak for denne gang. Det var altså rigtig rigtig skønt og med alle de fridage til bare nusse rundt og hygge mm. Og alt det gode mad og kager, kaffe mm. Uha uha. Det var måske også okay at jeg måtte smutte tilbage på min pind.
  Batterierne er ladet op igen.

  Glæder mig til vi ses igen. Takuss-ska-vi-ses ;-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.