mandag den 13. april 2009

Hvordan ????

Nu vil jeg tage mig sammen og få bestilt de “tupilak-papirklip-t-shirt”. Jeg kan jo ikke gå i dem allesammen selv, så jeg forestiller mig, at jeg sætter nogle til salg. Der er en del, der har en webshop her, men hvordan mon de gør?? Jeg kunne måske også undersøge mulighederne her, men jeg skal vel så registreres, og jeg skal komme efter dig, betale afgifter og hvad ved jeg? Min far har en overproduktion af kuglepenne drejet i rensdyr-gevir, der også kunne ligge på “hylderne” i “shoppen” og med tiden kunne der måske fyldes yderligere op med håndledsvarmere a’la Grønland, håndslebne grønlandske sten, naturfotografier eller…eller…eller, men jeg tør ikke rigtigt tage springet ud i de der webshops, når jeg ikke ved, hvordan man springer.. Ved du det?

3 kommentarer:

 1. Jeg har snuppet springet... og det er egentlig mere af et hop ;) Hvis du i forvejen har en paypal konto, så er Etsy meget, meget nemt.
  Min lille butik (uden meget indhold) er på lykkefanten.etsy.com

  Glæder mig til at se, hvad du finder ud af.
  Kh Karen S

  SvarSlet
 2. Desværre ikke- jeg har ikke evner for handel så jeg håber du får hjælp andre steder fra. Nej, jeg vil bare takke for de fine fotos du deler med os herude på nettet. Det ser ud til at have været en helt fantastisk dejlig fest.

  SvarSlet
 3. Jeg mener, at Etsy må være det rigtige sted for dig. Der er mange meget flotte unikating, og med Pay-Pal er det lidt for nemt at købe ind. Jeg har lige købt lidt garn og nogle maskemarkører, og det er helt klart et sted, jeg nok vil besøge i fremtiden. Glæder mig til at se dine t-shirts.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.