fredag den 24. april 2009

Fitness på arbejde og i hjemmet.

Nøøj, hvor havde jeg travlt på skolens bibliotek i dag. Små tusind ordbøger skulle stilles på plads inden prøverne begynder, og klassesæt-depoterne, som jeg er i gang med at omrokere og rydde op, kræver også armkræfter. Jeg svedte, så enhver fitness-instruktør ville have smilet stolt af mig, så jeg var varmet godt og grundigt op til rengøringen hjemme. Nøø, hvor var der beskidt. De af jer, der har læst Jørn Riel, ved hvad jeg mener, når jeg siger:”.. at der skulle skrabes med et glasskår …..” Hjemmet kom næsten til at se hæderligt ud, og lugten har ændret sig markant- til det meget bedre. Eftermiddagen bød også på gevir-hentning sammen med min far. Hentning og hentning er måske så meget sagt, for der skal naturligvis betales for det, på et tidspunkt, men når to krejlere handler, så .. Det var vist lykkeland godter for min far, for han er løbet tør for råmaterialer til sine fine kuglepenne, men nu kan han lidt igen. Vi må samle noget sammen til ham til sommer, når vi alligevel render rundt derude og skyder vildt omkring os som i en anden god western (tombstone)! Så kommer vi heller ikke tomhændet tilbage. Vel hjemme igen i eftermiddags, for at hente møblerne ind i stuen fra altanen, mødte dette blik mig:hyggedyret Stolene blev modstrææææbende aflevet under sure, fornærmede og hvasse blikke, men hvis hun selv skovler havebænken fri i morgen, skal jeg gerne hente den op for hende, og polstre den med vattæpper og puder. Alt for dig min skat :-)bogormenDer er masser af forår i luften. Solen varmer dejligt om næsen og kinderne, og sneen smelter hurtigt. Dét giver store vandpytter megavandpyt nogle steder i byen. vandpyt Og mere end et sted har jeg set drenge lege i pytterne både med og uden gummistøvler på.

4 kommentarer:

 1. iih, det er forår, knas knas iskanterne af.. I love it.
  dejlige livsbekræftende billeder.
  Jeg er lige om lidt på vej til min søn første judograduering, han gik meget spændt i forvejen for lidt siden.
  go weekend
  Phine

  SvarSlet
 2. Tak Phine. Det er så dejligt at gå ovenpå den tynde sprøde is. Held og lykke med judo-mesteren.

  SvarSlet
 3. Drenge i pytter eller drenge og pytter.... kender typen - alt for godt. Det ser ud som om at solens varme også har nået Jer. Her har vi det dejlig varmt. Glemmer hurtigt vinterens grå, klamme og kolde dage. Har labbet tonsvis af D-vitamin i mig i dag. Nuuann. (med min over-mega-trælse statsforfatningsbog). Glæder mig til at læse en gang Alt for Damerne eller Femina :-)

  SvarSlet
 4. Uuuhm.. jeg har også købt det nye Femina, men sparer det til jeg kommer i seng. Drenge og pytter om foråret..dét hænger bare sammen, ligesom der også hører en lille hjemmeflikket båd til.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.