torsdag den 5. marts 2009

Afslutning

Og så slutter vi lige DAGEN af med lidt nordlys:

9 kommentarer:

 1. Tror jeg ville være svær at få i seng sådan en aften, det er bare så flot

  SvarSlet
 2. Jeg tilslutter mig 100% Helle's ord ;-)

  SvarSlet
 3. NØJ hvor ville jeg gerne op og fotografere Nordlys:):) Hvor tit er det så tydeligt?
  Vi har tit pjattet om at komme til Grønland for nordlyset. Men er man ret sikker på at se det i løber af en uge? 14 dage? Mere? :)

  SvarSlet
 4. Åååh, Tina..det kan jeg ikke rigtigt svare på. Nogen gange er det meget ofte og meget tydeligt og andre gange ser vi ikke nordlys i flere uger. Der må bestemt være nogen, kan svare mere nøjagtigt og fagligt på dit spørgsmål. Men det er altså smukt og det er jo ikke kun i Grønland man kan opleve det..

  SvarSlet
 5. Flot, flot, smukt.

  Jeg ville give meget; ja næsten hvad som helst for at opleve nordlys bare én gang i mit liv, men som du selv siger, er der ingen garantier for, at det er der, selv om man tager nogle dages eller oven i købet et par ugers ferie.

  Jeg har søgt højt og lavt på internettet for at finde en god "vejledning", men kan ikke rigtig finde nogen. Eller jo, det kan jeg måske nok, men man kan ikke med stor nøjagtighed forudsige en periode med nordlys, og det er jo i virkeligheden det, vi har brug for, når vi kommer langvejs fra.

  Når jeg bliver pensioneret, håber jeg, at jeg har mulighed for at tage højt mod nord i en så lang periode, som det er nødvendigt for at opleve nordlyset.

  SvarSlet
 6. Tina, jeg ser det stort set hver aften og jeg køre med turister nogen gange, og nogen af de turister kommer nogen gange helt fra Japan bare for at se nordlys, men herinde i SDR fjord ser man det næsten hver aften, så der er meget stort sansynligt at du kan se det når du kommer her til mens det er vinter, japanerne er der som regl altid i slutningen af janur, starten af februar.....

  SvarSlet
 7. Tak for dit svar :):) Nej garanterier kan ingen jo nok give ;) Og der er også andre grunde til at vi drømmer om at besøge Grønland :) Jeg sidder altid og suuuuger til mig , af dine fotos!!

  SvarSlet
 8. Også tak til Anonym for svar :) der varer desværre lidt inden jeg finder råd, som førtidspensionist. :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.