søndag den 13. april 2008

SIMON

For 21 år siden blev verden beriget med Simon, og jeg er stolt over, og taknemmelig for, at han kom til mig og blev en del af mit liv. Hans tro på livet, og det gode i mennesket, har altid været kendetegnende for ham, og hans enorme tillid til verden, har bragt ham langt. Hans startsvilkår har ikke været helt optimale, men han viser gang på gang, at han er et menneske med mod og tro på det optimale. Han har en indre ro, som vi andre kunne lære meget af, og som er beundringsværdig, og han hviler i den grad i sig selv og der skal så meget til at bringe ham ud af fatning. Da han var lille, klædte vi ham ud, og han nød vores puslen om ham, indtil han så sig selv i spejlet og græd: "jeg vil ikke være en anden, jeg vil være mig selv" Se! Hvor mange kan sige det i vore dage, hvor vi stræber efter det perfekte og fuldkomne?? Der er natuligvis blevet holdt kaffemik og Simons venner har trofast været her og gjort dagen god for ham. Jeg er stolt over at være din mor, og jeg ønsker dig al lykke og held i dit liv. TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med ham - og det flotte kaffebord! Jeg har altid oensket mig at komme til Groenland; det oenske er lige flyttet hoejere op ad oenskelisten, hvis der er en chance for saadan et bord!

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham.
  Jeg tror du skal kalde det kagemik i stedet..:-)
  Er det dig som samler på de fine kaffekopper?
  Ønsker jer alle en rigtigt god dag.
  Hilsen Lea Poulsen

  SvarSlet
 3. Hold da op! Sikke et bord! Jeg må med misundelsens smag i munden sige at der da vist kun er makronerne jeg kan spise.Jeg har et spiserør der vil gøre oprør i flere dage hvis jeg bød det alt det kage - og jeg er også kagekræsen.Ååååh,chokoladen,den ville jeg da vist sætte mig ved (på).Nej,jeg sender min mand han ville voldspise af det hele i lang,lang tid.
  Hvor jeg elsker at se dit Grønland.Din blog burde altså på en liste som ALLE burde kende til.

  SvarSlet
 4. Hæ, hæ..Der kommer altså også mange mennesker til sådan en kaffemik, men hvis I kom forbi herop, skulle I da være velkomne til at komme til kaffemik, hvis jeg lige stod med et..

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med ham. Herligt med sådan et kaffebord ;-)

  Kh
  Mette

  SvarSlet
 6. Tak allesammen for lykønskningerne. Det er lidt underligt at være mor til en voksen dreng allerede.. nogen gange føler jeg mig ikke engang særligt voksen selv..

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.