lørdag den 23. januar 2016

Kulturaften.. Same procedure as always, dear Miss Sophie

Der er kulturnat i aften.

Der er nogen ting ved det koncept, som jeg ikke helt forstår.
Fx. forstår jeg ikke hvorfor det hedder kulturnat og ikke bare noget med åbne døre eller såårn' for det er jo foreningerne, virksomhederne og institutionerne som slår deres døre op, så vi andre kan se et andet arbejde end vores sædvanlige og ligeledes forstår jeg heller ikke ordet nat i kulturnat, når det hele lukker og slukker kl 22 for i min verden er det stadig aften kl 22, men sådan er ser så meget jeg ikke forstår.
Næste år håber jeg, at der er en rigtig vaskeægte trawler som åbner dørene for sådan een sommmig, som aldrig har ser en sådan indefra, ligesom jeg ville være den første ombord på politikutteren, hvis der var mulighed for det og jeg kunne også godt tænke mig at se systuen ' Panigiit' som et arbejdende værksted, selvom set er en privat butik, men heldigvis var der musikskolen som havde arrangeret noget åben scene på Taseralik og Laura spillede med Apunnguaq og det opvejede alt det andet, som jeg ikke fik at se1 kommentar:

  1. Giver dig fuldstændig ret - da jeg i sin tid startede "kulturnatten" her i byen - var der virkelig mange mennesker der var allevegne i forhold til det jeg oplevede i går - folk har jo set det samme efterhånden i mange år - fik ikke hørt Laura og co. de holdt pause da jeg var derover i går
    KH mor

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.