fredag den 29. april 2011

Husk at give et kram

Har du fået et kram i dag??

Har du givet et kram i dag?

Jans Darling (Aimi) har fået et kram

krammer

og Vaks har også fået et..

vaksekram

Jan har givet dem et kram og gav også et par af de andre hunde et kram.

De er lidt forvænte med kram og klap, Jans hunde.

Derudover bliver der hvisket søde hemmeligheder og betroelser med Aimi og hun skulle efter sigende være god til at lytte og komme med konstruktive problem-løsnings-forslag.

Vov!

3 kommentarer:

 1. Skønne billeder, respekt og samhørighed lyser ud af billederne!

  SvarSlet
 2. Jo tak Balder startede på at kramme mig kl 5.30 i morges- JUHU mor det er lyst- solen er stået op--- så må det være morgenmadstid----YEAHHH ---- du får lige et kram---- nå det virkede ikke---så kravler jeg da bare ind under dynen og sutter dig lidt på næsen---- og så siger du bare NED!!! og KURV!!!.... det får man for sin glæde og venlighed---- kl 7.30--- jeg prøver lige igen---JAHHHH det virkede--- nu giver hun også kram----- og så får jeg morgenmad og nu er hun så lysvågen selvom det er weekend, men jeg har fået morgenmad, så nu er jeg klar til----- 2 timer på øjet!!!!

  GRRRR siger jeg--- sådan fungerer det hver dag sommeren igennem. Jeg er glad for at Balder IKKE bor i Grønland for så ville han aldrig finde ud af hvornår det var morgen og sutte mig på næsen hele natten!!!

  SvarSlet
 3. Tak Oline

  Karin Grøn: Balder ville få et alvorligt problem med hvornår det er morgen/dag og hvornår det er aften/nat, men han lyder som en rigtig hygge-hund, der skal krammes ofte

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.