fredag den 6. april 2007

Hvad man dog ikke finder på

Jamen, jeg er jo sådan en nysgerrig sjæl, så da der var opslag om, at man kunne få kunstige øjenvipper...jamen, så skulle det jo bare prøves.
Det er bare så flot, og gid de dog aldrig, aldrig, aldrig ville falde af!
Men sådan forholder det sig jo desværre ikke! Jeg må se virkeligheden i øjnene.... når den tid kommer og jeg bare må nøjes med at være naturlig.
De er limet ovenpå mine naturlige øjenvipper og da de jo har en cyklus, hvor de falder af, når et nyt vokser frem, ja- så har mine købte øjenvipper jo en begrænset holdbarhed.ØV!
De blev prøvekørt på en kort hundeslædetur i dag i det dejlige påskevejr, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel og frosten lige akkurat bed os i næsen, så vi kunne mærke at vi var til.
Hundene kørte lidt sløvt til, men var ellers glade og tilfredse.
Det kan i den grad hidse mig op med al den skriveri der har været om, at grønlandske slædehunde bliver misrøgtet.
Ikke at der er skriveri om det, men at alle hundeejere til slædehunde i Grønland i den grad bliver skåret over en kam. ØV!
Vores hunde- og mange andres, bliver passet efter alle kunstens regler og har det godt, men det bliver der jo ikke skrevet om!
Naturligvis skal dyr i fangenskab passes så godt som overhovedet muligt og de, der ikke kan finde ud af det, burde straffes og fratages retten til at have dyr i fangenskab.
(ikke at jeg går ind for, at man slipper alle hunde løs. Vi har i vores kommune fået problemer med hunde, der lever langt ude i naturen og har slået sig sammen i flokke. Det øger jo risikoen for bl.a hundegalskab o.lign.)
Jeg er begyndt at samle det uld sammen, der sidder i børsten, når jeg reder dem og har planer om at spinde garn af det.
Lige nu har jeg en lille papkasse fyldt med uld. Det lugter stadig lidt af hund.
Kender I nogen, der har uld i overskud? Så giv dem bare min adresse!
Jeg prøvede med en lille tot, og da det er så kortfibret var det noget helt andet end at spinde fåreuld.
Efter at jeg er begyndt at samle ulden sammen, har det slået mig, at uanset, hvad farve hunden ellers har, så er ulden altid æggehvid/beskidt hvid.
Dét er pudsigt.
Næste skridt må så være, altså når jeg har fundet ud af spinde det pænt, at farve det.
Gad vide, hvordan men lige gør det??
Iøvrigt: Den hue, jeg har på, er spundet af hundeuld; og ikke af mig selv, men købt hos Bente , som er en god og inspirende side, for strikkere og spindere. Der er masser af gode ting, du kan købe der.

Skal I også lige have et billede af Jan på slæden? Jo!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.