mandag den 9. april 2007

2.påskedag

Idag er dagen ikke gået med så meget fornuftigt, og det har altså bare været fedt. Det, der med at holde ferie, kunne jeg sagtens gøre i meget længere tid, men i morgen kalder pligterne igen. Desværre. Det er lidt noget skidt, når man ikke glæder sig til at komme på arbejde... eller??
Under alle omstændigheder har det været en fantastisk påskeferie, hvor vi har sovet længe og holdt pligter og dagligdags gøremål fra hverdagen fra livet/ferien. Idag skulle de, der var blevet gradueret fotograferes. Det glemte vi helt i lørdags. Det blev nogle gode billeder, men jeg vælger nu at vise Sara fra i lørdags, da jeg synes at hun ser så sød ud.

"Drengene", alså, dem pigerne træner sammen med og bliver trænet af blev også fotograferet sammen med ham der graduerede dem. Ham, der sidder i split, Lars L. Sørensen, blev gradueret til sort bælte. De fik lokket og overtalt hinanden til at gå udenfor i sneen og lave en "opstilling" Flot ser det ud og koldt må det have føltes, for som I kan se, har de ikke noget på fødderne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.