torsdag den 24. marts 2011

Ballerina

Så kom den store dag, hvor jeg kunne trække den sidste maske af pindene på min ballerina.

Det har været en hård, lang kamp, at få den færdig og det kun fordi jeg har hastet mig igennem opskriften, så jeg lavede den ene fejl efter den anden.

Fejl, som jeg ikke ville leve med og derfor trævlede den helt op igen.

På billedet er den akkurat færdig og er derfor ikke vasket.

bagfra

Det er den nu og den ligger og tørrer alt for langsomt på et håndklæde.

Den virker alt for stor til mig, men jeg tør ikke rigtig smide den i maskinen til krymp.

Jeg glæder mig til at prøve den på, når den er tør og føles den stadig for stor til mig, kender jeg een, som har den rette størrelse.

Du får lige et forhånds-billede af jakken, men når jeg kommer tilbage fra Nuuk lørdag formiddag skal Ballerinaen fotograferes lidt mere omhyggeligt, så du slipper ikke for billeder.

bagsiden

Så er du altså advaret.

bøv

forfratjekseudenfejl

(Jep, jeg tager afsted i morgen til middag, ankommer Nuuk omkring 14-tiden, skal til møde hele dagen og hele aftenen, sover og tager hjem igen.

Jeg gad godt, at have haft et par dage, hvor jeg kunne ose, se mig omkring, være nostalgisk, se en fotoudstilling, sidde i vandkanten og så ellers skynde mig hjem igen, men programmet er så stramt, at jeg vist skal være mere end hurtig, hvis jeg vil nå at tisse i Nuuk. )

5 kommentarer:

 1. Den er bare så flot in live - jeg kender også een der ellers kan overtage den;-))Du er bare så kreativ og flittig - min dygtige ældste datter -det må være din farmors og aanaas gener, der er skruet godt fast hos dig
  KH mor

  SvarSlet
 2. Ja, den ser lidt for stor ud med dig indeni. Øv bøv. Ellers er det en smart og flot trøje. Hvor er det ærgerligt. Måske har du tabt dig så meget.

  SvarSlet
 3. Nej, hvor er den flot! Sejt at du startede forfra. Men altså - håber den kryber en lillebitte smule. Du skal da selv passe den efter alt det arbejde! (ellers må du bare lige tage 10-20 kg på....)

  SvarSlet
 4. Wong Wai:
  DU ER BARE SÅ SEJ, Dorthe...
  Ihgg..
  Den krybber nok IKKE NOK, SORRY..
  DU ER EN SMUK Qvinde.. ( Bare så DU lige ved det).
  God weekend til DIG & DINE ;-)

  SvarSlet
 5. Tak mor :-)

  Lea: Gid jeg havde tabt mig, men det har jeg desværre ikke.. overhovedet

  Christunte: Tak skal du have.. og den kryb faktisk en lillebitte smule og jeg føler mig godt tilpas i den nu

  Wong Wai: en tur i håndvaske-programmet i vaskemaskine og et par ture i tørretumbleren gjorde lige det sidste så den sidder flot. Og mange tak for dine fine ord.. jeg blev noget så smigret :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.