søndag den 15. august 2010

Min Sara

Hun er træt i dag, min Sara.
trættesara
Det er der ikke noget at sige til.
Hun er dog ikke øm i kroppen af nævneværdig betydning.
Det er godt.
Jeg havde gruet lidt for hendes knæ, for hun døjer med dem, når hun har løbet eller dyrket visse former for motion.
Faktisk så meget, at jeg har overvejet at gå til læge med hende, men hun vægrer sig.
Tror selv, at det går over, at det er overanstrengelse, at det er vokseværk eller at det er fodtøjet.
Måske en kombination af det hele?
Men hun har det forbløffende godt i dag til trods for sin meget lange gåtur ude i fjeldet i går.
rensdyrjægeren

Vis sara

6 kommentarer:

 1. Da jeg sidste år begyndte at løbe og var meget flittig med det (det er jeg så ikke mere, men jeg løber da stadig!), købte jeg fine løbesko og kastede mig ud i det. Efter nogle måneder begyndte jeg at få virkeligt ondt i knæene - så meget at jeg næsten ikke kunne gå dagen efter, at jeg havde været afsted. SÅ tog jeg i en professionel løbebutik og fik lavet en rigtig løbetest. Helt forkerte sko jeg havde, så jeg investerede i et par nye korrekte - og har ikke haft ondt i knæene siden!

  SvarSlet
 2. Aanaas lille seje nuunu, hun er bare så dygtig - glæder os at se jer allesammen knus og kram herfra.

  SvarSlet
 3. Tillykke til Sara med fangsten - sejt. Tågen har vi også her - og har haft meget sommeren igennem, mere end vanligt, synes jeg.

  SvarSlet
 4. Det er umådeligt svært at give slip på sine børn, men nødvendigt, og hende Sara behøver du vist ikke at være bekymret for - sej pige, som I godt kan være stolte af. Det er I heldigvis også :-)
  Og alligevel er man altid, altid, altid en lille smule bekymret, ikke?...

  Jeg var også ung (23), da jeg fik Charlotte, og dermed uendelig skråsikker på alt her i livet. Fik aldrig flere børn... det var sikkert godt det samme, for senere ville jeg også være begyndt at tænke alt for meget over det, tror jeg :o)

  SvarSlet
 5. Mette: jeg vil tage Sara (og mig selv) med ind i en proff. løbebutik, når jeg kommer til Danmark, for det lyder da som noget, der nytter. Sara havde støtte om knæene og det har tilsyneladende hjulpet.

  Fru Olsen: Den tåge har bare været så enerhverende hele sommeren. Så slemt, at jeg indimellem har haft lyst til at skrige højt og længe-ØV

  Ellen: Inderste inde ved jeg jo godt, at hun nok skal klare sig, min yngste, men moderbekymringer.. de ligger altid på lur og springer på mig, når jeg ikke er opmærksom..

  SvarSlet
 6. Jeg tog til Runner's Corner i Viborg. Rigtig fin behandling. Der er efterhånden mange, der løber her i Farsø og de anbefaler RC.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.