torsdag den 17. juni 2010

Byens springvand

Nøøøj, hvor er der mange myg udenfor.

De er svære at fotografere, så du må se byens springvand istedet.

Der er for engangs skyld vand i 3 udafde fire 4 haner som skal forestille at være et springvand.

Der kunne laves så mange sjove, skægge, smukke, flotte og mere inspirende ting end bare de 4 rør, der sprøjter lidt vand op af.. altså når der er vand, men man (hvem?) har valgt den kedeligste og sikkert også den billigste løsning.

(springvandet er ligeså grimt som det nye våbenskjold, som du svagt kan ane på gavlen af kommunekontoret..så tingene passer i det mindste sammen)

springvand

3 kommentarer:

 1. Dette bliver en kommentar til flere af dine indlæg :-)

  Starter bagfra: Jeg er bare SÅ enig i, at det er en tåbelig misforståelse af os at sige, at "Finhvalen er fredet, så vi må ikke slå den ihjel". For det første lider den, som du siger, unødigt meget, og for det andet går der en masse god mad til spilde. Kødet må man heller ikke spise, fordi den er fredet. Sådan noget pjat - situationen er jo en hel anden, fordi det er et uheld for den stakkels hval.
  Der er I grønlændere altså meget mere fornuftige og pragmatiske.

  Og haresteg - uhmmm. Det har jeg ikke fået i mange år; det er ved at være en meget truet dyreart i DK, men jeg husker skam smagen... den var meget speciel, men rigtig dejlig.

  Din skulderskjulervest er en rigtig sød variant af sjælevarmeren, som var så moderne for et par år siden.

  SvarSlet
 2. Hej Dortheivalo
  Jeg giver dig ret, det ligner en springvand der er lavet 5 min i lukketid. Det kan laves bedre. Skal der være en, så skal det også være ordentligt, ligesom den i Qaqortoq

  Hilsen Phine

  SvarSlet
 3. Hvad det (hvalen) angår, Ellen, tror jeg at vi heroppe har et mere jordnært forhold til dyr. De er da søde, kønne og smukke, men vi spiser dem altså også uden at der går Walt Disney og Bambi det det hele.
  Harestegen var ovenud vellykket. Før i tiden kunne jeg end ikke klare lugten af hare, men jeg har lært at sætte pris på den fornemme spise. Haresteg er bare godt
  Skulderskjulervesteboleroen skal såmænd nok blive brugt til at varme mine skuldre og tak for dine fine kommentarer forøvrigt.

  Phine: Tillykke med din fødselsdag, og ja, du har så evigt ret i, at det ligner noget, som er flikket sammen af en halvfuld skeløjet konfirmand med dårlig humor. Øv, jeg vil have noget pænt og kønt at se på

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.