mandag den 14. januar 2008

Mit sande ansigt

Jeg har efterhånden fået en del henvendelser på mine papirklip (og håndledsvarmere) så jeg vælger at svare jer allesammen ad denne vej, samtidig med at jeg ønsker lidt hjælp fra jer derude. Som de fleste ved (?) har jeg 25-30 forskellige sjove ansigter liggende som papirklip og min oprindelige plan var at få dem trykt på en t-shirt enkeltvis. Hvad mener I? Meningen er at jeg selv vil have et par stykker, så jeg har noget at skifte imellem, og så vil jeg få lavet nogle flere, som jeg vil sælge. De skal kun koste, så udgifterne bliver dækket. Er det overhovedet nogen, der kunne finde på at købe en sådan t-shirt? Jeg forestiller mig at de skal trykkes på..for guds skyld ikke smeltes på og de skal fylde næsten hele ryggen eller maven. Jeg kan dog ikke nogen steder på nettet, hvor jeg kan få det gjort. Det skal være nogle gode t-shirt med sømmet hals (ikke ribkant) og med en afslappet pasform- ikke pasform (det kan jeg ikke bære) Papirklippene er inspireret af træmaskerne fra øst-grønland. De fylder en A4 fuldt ud, og er i sort på hvid bund med en rød prik og i ganske almindeligt kopipapir. Jeg kan scanne dem ind og lave dem om til en fil..Nogen der ved hvad jeg så skal....??? (udover at lægge dem tilbage i den rodede skuffe og glemme dem endnu et par år..de er efterhånden meget gamle) Hvis I har nogen gode og SERIØSE forslag, kan I skrive til mig (dortheivalo@greennet.gl). I kan se flere klip her (P.s Jeg er ikke interesseret i at kopiere/give dem ud/sælge dem enkeltvis..måske senere, når og hvis jeg får realiseret min trykke-drøm på en t-shirt.)

5 kommentarer:

 1. Wauv de er flotte- og jeg er sikker på at t-shirt(både med figur og mere lige op og ned), krus og lignende pæne "souvenir" ting ville kunne sælges- hvis du altså er til det- mht produktionen af trykket så har jeg desværre intet kendskab/erfaring med det- lige bortset fra at man i Katmandu Nepal kan få syet alt - både med broderi og tryk- meen det er vist ikke grund nok til en tur derud ;-)))

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er de flotte. Kender desværre ikke steder der trykker som du ønsker. Men de må da findes...

  SvarSlet
 3. De er bestemt flotte,jeg ville nok ikke selv bryde mig om dem på t.shirts men som plakater eller andet.Der findes mange små firmaer /butikker som tilbyder tryg på tekstil (i hvertfald her i Danmark,)det er mærkeligt at du ikke kan fimde noget på nettet.Tit kan det være kunsthåndværkere eller andre kreative som gør i den slags.

  SvarSlet
 4. hej igen. har lige været inde på Google .der er masser. gå på :www.google.dk. skriv tekstiltryk. så kommer der en hel masse frem, måske er der noget du kan bruge.

  SvarSlet
 5. hvis du rigtig gerne vil have dem trykt - hvad med silketryk. Det er ikke så svært som det lyder, men kræver selvfølgelig en ramme, med udspændt silke og en del voks.
  Ellers må de ud i "byen" som andre allerede har foreslået.

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.