lørdag den 26. januar 2008

En på hatten

For mig, findes der næsten ikke noget bedre end at lære/opleve noget nyt. I dag (og morgen) var jeg på kursus i filtning. Det gik langsomt for mig. Ingen inspiration eller nye ideer ville indfinde sig i mit hoved, så jeg var ikke sen til at kopiere en af mine medkursisters idé med at lave en hat, hendes var gennemtænkt og i andre farver, hvor min bare kom mere eller mindre af sig selv og de materialer jeg nu engang havde. Min blev ikke færdig, men jeg regner med at gøre den færdig i morgen. Det er lidt hårdt for mine dej-arme og regnorms-ryg at filte på den måde, men sikkert sundt og fysisk givtigt. Fedt at være i et andet forum, hvor der bliver lavet noget af interesse og ikke af pligt!

Hvad værre er, så er Sara sløj og har ondt i halsen. Hun virker lidt varm, og har ingen energi. Min lille pige..

1 kommentar:

  1. det må være ret besværligt med alt det våde filt. (havde egentligt svaret noget andet på dette indlæg, men det er åbenbart ikke registreret.)
    Har kun prøvet at filte tørklæder og blomster på denne måde. tilgengæld strikker jeg hatte som jeg så filter/valker i maskinen, så er det lidt nemmere at tilpasse dem mens de er våde.

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.