onsdag den 24. oktober 2012

Holder, mens energien bliver tilført

Kan du huske, at jeg lavede en holder til min mobiltelefon, som den kan ligge i, når den oplader?

Hvis du følger linket kan du se holderen.

Sådan een ville nogle af mine elever også gerne lave i en formningstime og det er nu gjort.

Jeg lavede også en lille simpel een af slagsen.

Jeg fandt en skabelon, som jeg printede ud på ganske almindeligt hvidt kopipapir og så har eleverne selv tegnet og malet, hvorefter holderen er blevet lamineret.

1

 

Jeg lavede to.. en i originalstørrelsen og een, hvor jeg forstørrede til noget større. Min mobiltelefon er en Lumia 900 og de er monsterstore og faktisk noget større end en iPhone, men den lille skabelon kan sagtens bruges til begge.

 

Jeg har farvelagt på både forsiden og bagsiden af den lille, men ikke på den store.

Den lille.

Den ene side og den anden side:

2

3

4

5

 

Den store:

7

8

6

P.S. Tænker at det kunne være sjovt med billeder, en minicollage, tørrede blomster.. eller hvad man nu ellers lige kan komme på og hvad humøret lige er til.

6 kommentarer:

 1. Tag patent på den! Men skynd dig inden det er for sent!

  SvarSlet
 2. :-) men det er jo en skabelon, som en anden har lavet, som jeg har fundet, som jeg bare deler med jer. Det eneste jeg har gjort, er at lave lidt om, lave lidt til og leget med børnene på skolen i formningstimen.

  SvarSlet
 3. hvor er den fine lader blevet købt - hvilken WEB-butik - ville være godt med et link...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øøh laderen fulgte med telefonen men holderen, hvis det er den, du mener den laminerede papirstrimmel, som telefonen ligger i, mens den lader op, har jeg i min barnlige iver malet med børnetuscher :-)Jeg har lagt link ud til skabelonen som jeg har kopieret ud og malet, så det er bare om at gå i gang

   Slet
 4. det var faktisk den store runde lader jeg ellers mente - for den passer så godt i dén skabelon-holder der er at finde andetsteds på din blog...

  Jeg forstår at det er en original lader til en mobil; hvilket mærke model/type mobil, om man må spørge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæhæ.. jeg havde ellers lige i ånden set at du sad og farvelagde den ene skabelon efter den anden :-) Mobiltelefonen med dertilhørende lader, er en Nokia Lumia 900 som jeg fik af Jan i sommer. Den er farlig smart, at jeg ikke kan finde ud af den :-)

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.