mandag den 27. august 2012

Mandags-lede

Nøøøj, hvor var mandag svær at komme igennem.

Det var svært at stå op i morges, svært at komme ud af døren, svært at komme igennem arbejdsdagen, svært at holde sig vågen i eftermiddags og svært at tænke på, at der er hele 5 dage tilbage til jeg kan komme tilbage til mit lille ferieparadis.

Jeg har mistet min strikkelyst efter at også Leftie-tørklædet er kikset.. dvs. jeg strikker lidt umotiveret på en strømpe, som måske bliver færdig og kan gå som august-strømpe.

 

Jeg har lavet endnu et armbånd,

medperler

bare for at prøve og bare for at lære at lave sådan et armbånd og så har jeg nydt aftensudsigten, hvor mørket falder tungt og uden nåde for os lys-sarte sjæle, som drømmer om midnatssol.

Okay, jeg vil ikke klage over farverne som annoncerede at lige om lidt faldt mørket og natten på, men jeg vil nu hellere have sol døgnet rundt. Hvis jeg kunne vælge.

aftensudsigt

Og nu jeg alligevel havde kameraet oppe for en sjælden gangs skyld kunne jeg vil lige forevige den blomst, som Jan kom med i tirsdags og som stadig står så flot.

sigdetmedenblomst

og så kunne jeg vil også macro-fotografere perlerne i armbåndet, bare fordi, at det var sjovt.

perlertætpå

I morgen venter tirsdag med 6 undervisnings-timer og et møde, hvor dagsordenen er så lang, at der højst sandsynligt ikke bliver levnet meget plads til at kede sig.

Hav en god tirsdag og pas godt på dig selv derude

2 kommentarer:

  1. Wauw, hvor er det et smukt armbånd, du har lavet!! Kan man finde instruktion til at lave det, et eller andet sted? Også rigtig god tirsdag til dig:-) Mvh Helle

    SvarSlet
  2. Jeg lånte min søsters armbånd, som jeg eftergjorde lidt på skrømt

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.