torsdag den 27. december 2007

Moskus i Nordjylland

Så blev jeg færdig med mit woodland i går aftes, og jeg glæder mig til at give det til hende, jeg har strikket det til. Hun har først fødseldag til foråret, men til den tid, er det for varmt og næsten ubrugeligt (?) Det er strikket i to-trådet moskusgarn og vejer 104 gram. Hvis ikke hun vil have det eller ikke bliver tilstrækkeligt glad, vil jeg selv have det (fnis,fnis ;-)) Dagen i dag, er gået med at vente udenfor en buildabear-forretning. Sara fik sit store ønske opfyldt til jul, og fik en flad buildabear, som hun selv skulle fylde og give liv og sjæl. Vi ventede i 3 - jeg gentager TRE timer udenfor forretningen. Der var mange, mange, mange andre børn, der også havde fået en bjørn, der skulle fyldes eller have nyt tøj. I morgen går turen sydpå, hvor Jan og jeg alene (!) skal mødes med nogle gamle (de er over firs og jeg har kendt dem siden jeg var en ganske lille pige) venner. Jeg håber at jeg får tid til at besøge Matilde (garnforretning) for jeg er ved at få abstinenser, da jeg ikke har noget at strikke på. Som tidliger skrevet, har jeg ikke været særligt flittig med mit kamera, hvilket ligner mig meget dårligt. Jeg har dog taget nogle ganske få billeder, som jeg har lagt i mit julealbum.(øverst til venstre) Fra i morgen (det sagde jeg også i går og i forgår og dagen før, så mænd) vil jeg få taget nogle flere.

3 kommentarer:

 1. Lækkert lækkert halstørklæde som jeg blev meget glad for. Havde godt set det på nettet, og tænkte bare, at hun (Dorthe) må da snart eje 4-500 tørklæder og sjaler nu. Det er superlækkert og meget flot.
  knus fra Dudi...på snart 35 ;-)

  SvarSlet
 2. superlækkert tørklæde. Næsten trist hvis modtageren gerne vil have det. hvis du lægger alle dine sjaler, tørklæder og pulsvarmere i forlængelse af hinanden må de snart kunne dække indlandsisen.

  Dorthe fra slangerup

  SvarSlet
 3. Nåe ja forresten vi andre har også prøvet at stå foran en Build á bear forretning. og man finder hurtigt ud af hvornår man IKKE skal gå derind. Håber din datter er glad for den. Man kan udemærket strikke tøj til den, Det er både billigere og mere personligt.
  Dorthe fra slangerup

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.