tirsdag den 20. november 2007

En rigtig øv-dag

Jeg har ikke så meget positivt at sige i dag, så jeg tier, men samtykker bestemt ikke! (Og lad være med at sætte mig i forlegenhed ved at spørge mig om hvad) Lad os bare sammen glæde os over dette billede fra i sommer (juni) fra den fredfyldte og stille havn. Jeg elsker stemningen fra havne og tjek lige denne hjemmeside, som jeg fandt her til aften..! Lutter fede og anvendelige ting eller bare til at blive mega-inspireret af. Der findes altså bare så mange dygtige og kreative kvinder (og mænd ) i Grønland (også) (Tjek lige siden, for det simpelthen fantastiskt smukt!!!) men de bliver sjældent nævnt, når der bliver lavet udsendelser om Grønland og grønlændere. Nu du er igang med at se smuk kunsthåndværk fra Grønland, så tjek lige denne side også. Jeg har set hans arbejder i virkeligheden og det er ubeskriveligt! SÅ, nu er humøret straks bedre og energien tilbage til næsten-normal, og jeg kan gå ind i flere kampe med åben pande.

2 kommentarer:

  1. Åh, nogle fede ting! Jeg må prøve at sy en hue, de er så flotte. Jeg har syet tre sælskindsjakker, den sidste er varm orange (farven kaldes efterårsrød), og alle kigger på min jakke, når jeg har den på. Jeg elsker at arbejde i sælskind, det er så blødt og flot. Desværre er prisen strøget til himmels meget hurtigt. Jeg har købt skindene i Nuuk, når jeg har været forbi, hvilket desværre sker alt for sjældent. Men jeg har masser af rester, så jeg må prøve at skaffe mønsteret til den hue. Tak for dine dejlige billeder og blog. Jeg så ikke udsendelsen i TV, men er enig med dig i, at der findes mange dygtige grønlændere.

    SvarSlet
  2. Det er nemlig rigtig, men der vises alt for sjældent udsendelser om os ganske almindelige grønlændere, der lever et ganske almindeligt liv på godt og ondt. Vi lever (og dør) som resten af den vestlige verden og gør os hverken heldigt eller uheldigt bemærket. Jeg er ked af,at det altid/ofte er ekstremerne der vises, når der endelig vises noget om Grønland. Tak for dine roser. Dem vil jeg nyde i dag og varme mig ved. KH Dortheivalo

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.