torsdag den 1. november 2007

Oh, happy day!

Ikke ét ord mere om udsendelsen igår ("Flugten fra Grønland") fra min side, for i dag havde vi den dejligste dag, som man kan ønske sig. Grønland var smuk i dag! Men jeg takker for kommentarene fra både Mette og Dudi, og hvis andre mener noget om udsendelsen, er jeg evigt nysgerrig. Kom endelig med kommentarer (også i andre sammenhænge)

Efter en hurtigt planlægning og beslutning, havde vi en alternativ skoledag i specialklasserne: Nogen kom med ud og sejle og de resterende blev tilbage på skolen . Jeg var naturligvis/heldigvis ude og sejle. Vi tog afsted kl.08.30. Vejret var pragtfuldt med sol, bløde langsomme, vuggende bølger, men det var isende koldt for snuden og poterne (både for og bagpoter). Jeg havde en konfirmationsklar knægt med, som havde samme sans for fantasi og historiefortælling som jeg.. Vi var knapt nok sejlet ud fra havnen, da vi sejlede ind i en stime af kiks. Altså rigtige kiks. Der lå en ½ km. lang stribe af kikseruller af mærket Digestive- der var måske 100 ruller, og så gik fantasien jo hos os begge to. Der gik henved 1-1½, hvor vi fantaserede om de her kiks.. hvor de kom fra, hvor de drev hen, hvad der skete med dem, hvad der kunne være sket med dem, hvad der burde være sket med dem osv osv. Hyggeligt. Vi jagtede sæler, men fik ingen og udpegede fugle for de andre (både med lærere og elever), som de fik og så var tiden desværre gået. Vi har planlagt en dag mere, men det er jo desværre ikke os, der bestemmer over vejret, så vi vil nyde forventningens glæde og se frem til endnu en dejlig dag, hvor vi er sammen under helt andre former, og hvor vi har mulighed for at give eleverne en chance for at vise sig fra andre sider end dem vi ser på skolen.

Mit sjal i Brugsens plastik-mohair synger på sidste vers og jeg håber, at jeg kan blive færdig med det i weekenden, så jeg kan nå at lave noget, mens jeg er i en heldig periode, hvor fejl, mangler og optrævling ikke er de dominerende elementer i mit håndarbejde.

2 kommentarer:

  1. He he he.. en stime af kiks! Du har lige skaffet mig dagens første smil ;-)
    Smukke billeder! Er du godt klar over, at det er en fryd og samtidig en pinsel at følge med hos dig? Uh, hvis jeg nu bare kunne tage op til jer i dag!

    Kh Karen S

    SvarSlet
  2. Hvis du dukker op, Karen, så tag lige og ring, så jeg kan hente dig i lufthavnen. Du slipper ikke for i det mindste at skulle trykke mig i hånden, hvis du er i nærheden. Jeg føler jo lidt, at vi kender hinanden....God weekend

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.