mandag den 30. juli 2007

Se!

Her kl. timinutteroverelve (23.10) bliver jeg lige nødt til at vise, at jeg blev færdig med mit sjal, som I har hørt om hele sommeren. Det er noget solidt garn, for jeg har rundt regnet nok trævlet det op 20-25 gange. Der er fejl i det, og hele mulevitten, men jeg stiller mig tilfreds nu, og håber, at det ikke er ekskluderingsgrund fra webstrik,(det er den dejligste gruppe man kan være med i på nettet!Altså hvis man strikker, søde, hjælpsomme og dygtige kvinder) og skynder mig at kaste mig over noget andet strik, så jeg ikke mister lyst og mod til min hobby.
Jeg har blogget sjalet ud på gulvtæppet, som ser temmeligt snusket og ulækkert ud i denne belysning. (Vi har planer om at lægge gulv, så jeg skal have anskaffet mig en blød masonit plade, at spænde op på i fremtiden). Jeg vil også lige vise en gave jeg fik af min svigermor i dag: to poser karteflor i rødlilla og mørkelilla, samt 25 gram sølvræv til at spinde wooouw. Jeg må igang med rokken også! OG slutteligt vil jeg lige vise jer et billede af mine to dejlige piger, som vi kørte i møde her til aften. De tog ud, for at finde en legeplads, og da klokken var over 20 kørte vi ud for at se til dem. De var så søde, da de kom gående med hinanden i hånden.

1 kommentar:

  1. Sjalet ser rigtigt flot ud. Min farmor sagde altid, at der skulle være fejl i hjemmelavede ting - det var det, der gjorde dem til unika. For hende var det simpelthen prikken over i'et, at alting ikke var for perfekt ;-)

    Jeg er også færdig med mit sjal, men skal "lige" have det spændt op.

    Hilsen
    Mette

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.