tirsdag den 2. juli 2013

At have for travlt i sin ferie.

Tænk at have så travlt i sin ferie, at man bliver nødt til at have en timemaneger for at forsøge at få enderne til at nå sammen… hmmm..

De når ingen steder hen, de ender, og vi strækker, strækker og strækker for at få dem til at bare række..

Der er nogen ting, som vi ganske enkelt må takke nej til, nogen ting, som vi må springe over og nogle mennesker, som vi må have til gode at se en anden gang.

 

Der bliver trukket i os fra alle sider og på sin vis er det jo meget dejligt, at der rent faktisk er folk, som vil se os, men vi bliver nødt til at sætte os sammen i morgen, Laura, Sara, Jan og jeg og finde ud af, hvad vi ikke vil undvære.

Bruge udelukkelsesmetoden, prioritere og udvælge.

Jeg ved vist godt, hvad jeg allerhelst vil, men det skal koordineres med 3 andres ønsker og behov og så må man gå på kompromis, men det gør jeg gerne, hvis bare vi så alle når mindst een ting, som de meget gerne vil..

 

 

Lige nu står den på farfars 70 års fest, hvor 30 mennesker er inviteret til kaffe og kage til eftermiddagen og 3-retters mad i aften på terassen.

 

Fredag skal vi til London, hvor vi skal være i en lille uge.

Der er også en kvart million ting, som vi hver især gerne vil se og opleve. Der må vi også være lidt forudseende og planlægge, så alle får lidt ud af turen.

 

Der er så i morgen og i overmorgen og vi skal nå at se noget af Jans familie inden London-turen.

 

Tiden går vanvittigt stærkt og det vil være synd at sige, at vi sover tiden væk.

Faktisk får jeg for lidt og for let søvn, så det hævner sig nok på et tidspunkt.

Vi nåede dog at gå en bette tur på en time i skoven i søndags,-

hjemad

nåede at trække vejret og sænke skuldrene.

iplantagen

Mit nye objektiv er ikke blevet afprøvet eller leget med, men det løber ingen steder, strikketøjet ligger mere eller mindre urørt hen (men får sig et par hastige pinde, når vi kører bil. Nøøj, hvor er der altså meget tid, der går til transport i Danmark), men jeg håber og satser på, at der kommer lidt mere tid på den anden side af London-turen.

… og kunne I så ikke lige sørge for at der kommer lidt lunere temperaturer til den tid i Danmark?

bænk

Nu  ved du så, hvorfor jeg er lidt fraværende og end ikke har ½ time til at opdatere; jeg har travlt udover det sædvanlige og forsøger at nå så meget som muligt.

2 kommentarer:

  1. Åh, hvor jeg kender det. Håber I har en dejlig ferie alligevel. Tit har det været sådan at vi faktisk trængte til ferie når vi kom hjem.

    SvarSlet
  2. Jeg ønsker god ferie og gør hvad jeg kan mht. bønner om vejret her i DK ;-)
    *SMIL* Dorthe

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.