mandag den 14. maj 2012

King of the..

Med fare for at trætte dig med gentagelse, viser jeg dig endnu engang “King of the road”-hunden, som jeg altså ikke kan stå for.

Den er vist træt af at blive fotograferet og sad demonstrativt med ryggen til uanset om jeg kastede lidt sne hen til den, fløjtede efter den, kaldte på den eller på anden måde forsøgte, at gøre mig interessant.

Når den endelig kikkede var jeg lige akkurat en anelse for langsom, men du slippe altså ikke for at se den:

1

2

3

4

Jeg er en lillebittesmule forelsket i den og jeg bilder mig ind, at den må være herlig at holde om og begrave fingrene i..  måske efter et langt bad og en tur med en børste.

 

Jeg bliver også fascineret af al det vand, der strømmer ned ad gaden, ud over fjeldet, alle vegne og jeg ved, at om ganske kort tid, render der knap så meget vand.

Nøj, hvor jeg glæder mig til at det bliver muligt, at komme ind i hytten igen og det er nok det, som er i mine tanker, når jeg ser al det smeltevand.

vand

Bortset fra at det vand, der løber ud af røret så ikke lige er smeltevand men kloak-vand.

Jeg siger ikke mere, vel?

annataqqutaat

Og apropos vand, så var der lige et par billeder mere fra igår på mit kamera-kort.

Vandperler:

guld

hjerte

vandperler

12 kommentarer:

 1. Tak for de smukke billeder. Jeg er dog sikker på, at hunden er ligeglad med, om du har været i bad og fået børstet håret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt se, Lene, at den sætning skulle være formuleret meget anderledes, for det var nu hunden jeg ville have haft i et langt bad og efterfølgende børstet før jeg stak fingrene i dens lange pels :-)

   Slet
 2. hold da op. Hvordan fangede du de vandperler ?
  flotte fotos !
  hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg lagde dem på det spejl og lagde forskellige ting bagved og trykkede på knappen. Tak for dine roser

   Slet
 3. Skønne billeder, gentagelser eller ej.
  Vandperlerne er rigtig flotte, hvordan har du lige gjort det ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lis. Jeg kan ganske enkelt ikke lade være med at fotografere den hund. Jeg aner ikke, hvad den hedder, men den ser så sød/sjov ud.
   Vandperlerne er bare lagt på et spejl og jeg har så lagt forskellige ting (hvad der nu lige lå nærmest)bagved for at få en eller anden form for effekt.

   Slet
 4. Skønne billeder, Dorthe, og så er jeg meget fascineret af den grønlandske natur og fx vandet, der strømmer ud over fjeldet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Madame: Jeg er vild med billeder taget med lang/længere lukkertid af vand og jeg drømmer om,at tage et vildt godt billede. En dag sker det, at jeg får min tanke fastfrosset i et billede :-) Den grønlandske natur er meget anderledes end den danske og der er noget fascinerende og smukt ved begge.

   Slet
 5. Synes nu ikke man kan se på billederne, at den hund ikke er samarbejdsvillig - kan godt forstå, du er vild med den :-)

  Billederne med vandtema er også rigtigt fine :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikkeheksen: Den vendte ryggen til mig og ville ikke kigge, men et par gange fik jeg den overtalt og så skulle jeg være hurtig. Den er bare så lækker, den hund.

   Slet
 6. Det er altså også en dejlig hund. Men det ligner ikke en slædehund i klassisk forstand. Er han et skønt gadekryds?

  Dejlige vandbilleder- selv om tanken om den åbne kloakudledning ikke er så rar ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen i midten: Det er en grønlandsk slædehund. Man må ikke krydse den grønlandske slædehund med andre hunderacer og det er total forbudt, politiet/politihunde undtaget at indføre andre hunderacer nord for Itilleq, som er den sydligste grænse for den grønlandske slædehund (det var vist dårligt formuleret, men håber, at du forstår, hvad jeg mener?)

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.