tirsdag den 1. maj 2012

At elske livet

Jeg ved ikke med dig, men jeg ved med mig selv, at jeg har haft een af de bedste dage overhovedet.

Endelig, endelig lykkedes det, at få arrangeret og ordnet det, så min mor kunne komme ud og se vores hytte.. og som om det ikke var godt nok, kunne min far endda også komme med.

Da vi ankom derud efter en fin, fin snescootertur, hvor Jans kollega så generøst havde lånt os sin luksus-scooter, så min mor kunne transporteres så godt som overhovedet muligt, slog det mig, hvor meget det betød, at vise Jans og mit lille dukkehus, kolonihavehus, paradis-bolig frem.

Vi havde medbragt aftensmaden og der burde have været et glas rødvin til bøfferne, men appelsinjuicen gik nu også an.

Jeg lader billederne tale lidt for sig selv og håber, at det skinner igennem, at jeg ihvertfald nød 1.maj-dagen ude på mit lille hjørne af paradis.

aftensmad

fruenafslottet

hytteliv

isolen

kartoffelmarkdrøftning

majoriaq

medlampe

medminfar

modstrømstedet

morisolen

nydning

pandekagebagning

pandekagehardy

solslik

udsigt

aanaaogaataa

3 kommentarer:

 1. Det var i hvert fald en rigtig dejlig tur ud til jeres lille "dukkehjem" - og ud i Guds egen natur - nuann.. Tusind tak for en dejlig dag, glæder mig allerede til sensommeren, når vi kommer tilbage fra Danmark.
  KH mor

  SvarSlet
 2. Så smuk og storslået en natur, en hyggelig hytte og dejligt samvær med familien. Kan det blive bedre? Det ser bare skønt ud.

  SvarSlet
 3. Mor:Vi glæder os også til at have jer med igen.

  Henriette Hall: Jeg synes ikke, at det kan blive ret meget bedre (jo, at vi var der i lang tid ad gangen) (dine madopskrifter ser godt ud på din blog, forøvrigt.. den der kage.. altså!)

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.