søndag den 13. september 2009

Hende kender jeg!

Lena sendte mig en mail..og hvis du vil læse hele artiklen, kan du klikke her, og jeg behøver vel ikke engang at gøre opmærksom på at jeg er noget stolt?!


Efter hvad Nordkysten.nu erfarer så er Mike Andersen den yngste i Danmark som har fået en så høj grad indenfor ITF Taekwon-do, det er noget såvel klubben som Gilleleje kan være stolte af.
På Grønland findes dog Sara A. Lennert Jensen som på impornerede vis opnåede 1.Dan d. 24 maj 2009. i en alder af kun 11 år.
Ligeledes har de 2 øvrige nye sort bælter, Lea Foverskov og Line Jensen, høstet masser af medaljer hjem til klubben ved stævner i såvel ind-som udland, her kan nævnes at Lea foverskov fik guld ved de nordiske mesterskaber i 2008

Du kan stadig se billederne fra dengang Laura og Sara blev gradueret her den 24. maj og du kan i dette indlæg læse, hvor stolt jeg var dengang ( og både Laura og Sara var da også i avisen heroppe)

5 kommentarer:

 1. Jeg kender da også hende, og jeg længes efter hende plus hendes familie  milie

  SvarSlet
 2. Hende kender jeg også, for hun er bare aanaas lille nuunu, en lillebitte bitte nuunu - der nu er blevet så stor, at hun er højere en sin lillebitte aanaa

  SvarSlet
 3. Hun er da også min

  SvarSlet
 4. Neeej da hun er min ;b

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.