fredag den 1. august 2008

Sort skuffelse

Op i morges kl 06 for at se formørkelsen.. men det eneste vi kunne se var en tåge så tæt og tyk, at vi næsten ikke kunne se vejen nedenfor. Hmm..måske lettede det inden kl 07, hvor formørkelsen skulle være på sit højeste?? Vente, vente og vente forgæves, for tågen ligger derude, godt nok knap så tyk, men dog lige så tyk og håndgribelig som vores skuffelse over ikke at have set solformørkelsen. Andre har været mere heldige, og jeg håber, at de viser os deres billeder, for jeg er altså nysgerrig! Som om vi ikke kan finde vores skuffelser selv, virkede kommunens kran ikke i går aftes, så jollen kom ikke i vandet, og Jan er taget ned for at døje videre med den, forsøge at finde en vognmand/kranmand, som kan sætte jollen i vandet.. Kranen kommer ikke i orden før engang i næste uge og ikke fordi vi skal ud og sejle i dag i tågen, men den er udsat, når den står der på land, indenfor de langfingredes rækkevidde. Næ nej, dagen i dag er dedikeret til Ajax og Nilfisk, Omo og rens-let, og kagebagning. Alt imens jeg forsøger at hive mig selv op ved nakkehårene (og dét gør ondt) for at finde familien Ajax og fætter Nilfisk, strikker jeg en pind på min FLS, som også har givet mig en skuffelse, da jeg opdagede der er en lille fejl i mønsteret et godt stykke nede, men hvis jeg lader være med at fortælle det til nogen, er der ingen mors sjæl, der ser den... bilder jeg mig ind. Det går uendeligt langsomt, og jeg kan misunde at andre hiver den ene efter den anden FLS af pindene..turbostrikkere! Hvordan gør I?Hvad der til gengæld ikke skuffede, var det min improviserede, indbagte laks i går aftes: 5 plader butterdej, en lille side laks uden skind, 500 g. pillede rejer, en philadelfia light med krydderurter rørt op med en spsk cremefine, masser af persille og en enkelt fed hvidløg og bagt i ovnen i 40-45 min. MUMS, men ikke ligefrem slankemad.. men værd at mindes og lave igen, når der engang kommer gæster og gerne skyllet behørigt ned med en god flaske hvidvin.
Kransen, som jeg fik lavet til en begravelse, som vi desværre skal til i morgen, blev også som jeg vil have den, til trods for at al vegetation heroppe er knastørt, smuldrer, drysser, og er bleget af solen,

og nu skal jeg have fundet noget passende bånd, for den skal være smuk, enkel og naturlig.

2 kommentarer:

  1. Den fornemmelse af, at alle andre her i blogland er turbostrikkere, kender jeg også til :-) mit strikketøj går langsomt men støt fremad. Det skal så også siges at der bliver slået op, og trævlet op igen, flere gange til stor fornøjelse for manden (sjov form for humor)
    Uh, jeg bliver lækkersulten af at læse om din indbagte laks, og det skal vel heller ikke være sundt det hele ?
    Strikkefejl, hvor ? Det er vist sådan en som kun du ser, fordi du ved den er der :-)

    SvarSlet
  2. Du har sikkert ganske ret i,at det nok kun er mig, der kan udpege de (mange) små fejl jeg har formået at strikke ind i det simple mønster, og jeg vælger da også at ignorere dem og strikker ufortrødent videre. Det går også fremad hos mig, men uendeligt langsomt synes jeg..

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.