søndag den 18. september 2016

Hjemve når man er faktisk er hjemme

Jeg er lige kommet hjem fra hytten sent i går aftes, men jeg længes allerede tilbage til hytten. Jeg ville ikke have noget som helst imod at blive i hytten i laaaaaang tid, uden at behøve at tage tilbage til byen.
Jeg elsker roen og jeg elsker at være alene og uden forpligtigelser.

Jeg elsker det simple liv, der er i hytten.

Jeg skal hente vand i elven, hvis jeg vil have kaffe ( eller andet at drikke) og skal jeg have lys, skal jeg stryge en tændstik og tænde olielampen over bordet. 


Jeg elsker at sidde ved bordet og følge tidevandets skiften, bølgerne, der skifter retninger, skyerne og der hvirvler rundt på himlen.
Men måske er det fordi kontrasten er mærkbar at jeg elsker stedet og drømmer mig tilbage i tide og utide?!

I morgen er det mandag og arbejdet venter, men næste fredag vil du ikke kunne se røven for bare skosåler, for jeg vil aftsted igen så hurtigt som muligt.

3 kommentarer:

 1. Ejjjj allerede sne,ja så er efteråret på vej,her er det jo stadig sommer varme. Jeg forstår gidt at du nyder den hytte og stilheden og det enkelte liv. Så dejligt det er at se dine billeder og drømme sig nordpå.Kærlig hilsen Britt

  SvarSlet
 2. I dag er det jævndøgn! - Dag og nat lige lange/korte. - Smukke beskrivelser om ro, alenetid og storhed. Godt at samle kræfter til den travle hverdag. Hils. Faster K.

  SvarSlet
 3. Jeg gider godt nok at komme til hytten - lad os nu se - vi var der jo ikke sidste år - så jeg savner stedet
  KH mor

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.