mandag den 2. juli 2012

Næsten flyttet ind

I Ålborg er der pænt mange mennesker, så jeg tænkte at der ville dukke nogle muligheder op for mine første forsøg med gade-billeder..cyklist

luftning

 

Og så tænkte jeg ved mig selv, at jeg hellere måtte få spurgt om lov til at fotografere..

Det var grænseoverskridende, men de to unge piger, som jeg spurgte, svarede smilende ja og så er jeg jo i gang.. håber jeg. TAK til jer, søde piger!

sødeungepiger

Jeg er ikke sikker på, at det bliver en succes med mine billeder, men en udfordring skal gribes og forsøgt gennemført inden håndklædet bliver smidt i ringen.

 

 

Vi har shoppet også så fuldstændigt igennem.. eller måske snarere været rundt i butikker og kigget, købt lidt og trawlet lidt flere butikker igennem.

shopping

Daniel hentede vi så han kunne deltage i vores marathon gennem butikkerne og det tog han i stiv arm

daniel

I 4sound var jeg pludseligt meget glad for, at jeg er tilmeldt KAL-strømper (Knit Along) og fik afsluttet strømpe 2 i nano-teknologiske garn.

Laura spillede på stort set alle, og jeg gentager ALLE instrumenter i 4sound inden hun besluttede sig for at købe en cajon for sine gavekort. Inden hun forlod butikken fik hun gennem-spillet på trommer, guitar og keyboard-ene.. bassene kom hun (heldigvis) ikke i nærheden af, for ellers sad vi nok deroppe endnu og jeg var færdig med endnu et par strømper og vi var blevet opkrævet husleje.

 

Vi afsluttede turen med at spise kinesisk og besøge min søster.

laura

Nu er dagen vist slidt ned og brugt op.

Jeg vil gerne se dyner og få lidt søvn i øjnene, så mon ikke jeg bare skal klappe låget i på min computer?

8 kommentarer:

 1. Det er lidt grænseoverskridende at fotografere andre mennesker, men også meget sjovt at fange dagligdags situationer på gaden. Det lyder til at I har det hyggeligt i Ålborg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget grænseoverskridende at fotografere folk på gaden, men vi hygger os.. næsten overalt

   Slet
 2. Hvor finder du dog gode motiver. Gad vide, om den figur med briller, flotte tænder og t shirt er lavet af den samme kunstner, som Ivalo-lanternen! Skønne motiver. Knus Faster K.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle flotte motiver - spændende med dine gadebilleder! Og så lyder det som om, I nyder at være i Aalborg, og at I oplever en masse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nyder skam at være i Aalborg og vi oplever noget hele tiden. Det er dejligt

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.