lørdag den 31. december 2011

Vindstille

Nu er dagen ikke bare gået på hæld, men er gået helt bort.

En ny dag er startet, men først skal natten overståes.

Til aften var der for en gangs skyld ingen vind. Næsten ingen vind, så vi kørte en tur; Sara, Jan og jeg, mens Laura havde besøg af en veninde.

Jeg havde håbet på nordlys, men himlen er dækket af et tynd lag skyer.

Øv.

Så kan vi da også bare tage et billede af sygehusets juletræ og glæde os over, at vi er sunde og raske.

Jeg håber ikke, at der ligger nogen på sygehuset.

Jeg håber, at alle sidder hjemme i deres trygge, gode hjem og nyder hinandens selskab den næstsidste (faktisk den sidste, for klokken har rundet midnat) dag i 2011.

foransygehuset

Og jeg kunne da også bare forsøge, at fotografere byens juletræ en gang til… forsøge, men så kom vinden tilbage og rystede mit stativ,  (okay, jeg hjalp lidt til, da jeg indså, at det alligevel var ødelagt og måske fordi jeg blev en anelse hidsig)

kiks

men måske jeg kan nå, at få et ordentligt billede af byens fine træ inden det bliver pillet ned?

byensjuletræ

Jeg ville så gerne have fotograferet lidt, men jeg føler, at alle de billeder, som kan tages i og omkring byen er blevet taget.

Jeg kunne jo selvfølgelig også bare starte forfra og forsøge, at gøre det lidt bedre og bedre og bedre, for der er masser af plads til forbedringer.

Skulle det mon være mit nytårsfortsæt?

4 kommentarer:

 1. Kære Dorthe og familie. Rigtig godt nytår til jer ALLE. Tak for det gamle års samvær og alle dine billeder, beskrivelser og glæder her på bloggen! - Kærlige tanker onkel E og faster K

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Kære Dorthe jeg vil ønske dig og din familie et rigtig godt nytår.
  K.H.Conny

  SvarSlet
 4. Kære Faster K. Det er os, der takker for de dejlige dage i sommer. Så dejlige, at de var svære at give slip på. I er nogle utroligt dejligt mennesker, som vi sætter meget højt. Knus og kram fra os alle til jer alle

  Kære Conny: Du og dine ønskes også et godt nytår. Håber, at I kom godt ind i det. Jeg har kigget på dine billeder af søerne i viborg og mindet mine dage på katedralskolen. Tak for billederne

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.