søndag den 28. april 2024

Den røde tråd

 Jeg er rimeligt god til et par ting. 

Jeg er fx en rimelig habil strikker og jeg er som regel god ved børn. 

Men jeg kan overhovedet ikke finde ud af at få ordnet mit tastatur på min bærbare og faktisk tror jeg, at hele min bærbare skal til mekaniker, som skal se på hvorfor fx. især bogstavet E har det med at løbe løbsk og de andre bogstaver har det med at følge efter. 

Jeg har en mistanke om at det er noget med membranerne under tastaturet, men jeg ved det ikke. 

Jeg har hjælpeløst forsøgt at ændre nogle indstillinger, men det har ikke hjulpet. Lige nu taster jeg fx ligeså meget baglæns som forlæns og det gør noget negativt ved ens skriveglæde og tålmodighed. 

Det hele render fra mig med bogstaverne.

Næste gang jeg skal udenlands, hvor der er en Mac-mekaniker, må jeg tage mit skrammel med og forsøge at få det ordnet. Det er ihvertfald til at blive idiot af.


Mine objektiver bør kalibreres, for fokuspunktet ryger fuldstændigt ved siden af og det, som jeg har forsøgt at fotografere og som var motivet, ender ude i noget fuldstændigt utydeligt og uskarpt skidt, som efterlader beskueren aldeles forvirret over, hvad det skal forestille.

Jeg håber, at en af mine kamera-venner kommer forbi og hjælper mig.

Sådan var det ligefør, da jeg stod nede på havnekajen og var vidne til at en stakkels måge havde fået en rød nylonsnor om sit ene ben, som den så hang fast i.

Ørnen havde også fået øje på mågen og så i den også et let bytte.

Jeg stod med mit kamera og kunne have fået de fedeste billeder, men endte med at få nogle få nogenlundee brugbare og resten er ærtesuppe at se på.















Kan du få øje på den røde nylonsnor?

Ørnen fløj længe rundt og dykkede mange gange, men mågen dukkede sig, naturligt nok, men den må have været stresset, vel vidende om sin snarlige skæbne.

Ørnen virkede ret sikker i sin sag og dykkede tålmodigt indtil den fik ordentlig fat i den flaksende måge.

Nu krydser jeg fingre for, at ørnen ikke får viklet sig ind i den røde nylonsnor. 




Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.