fredag den 7. april 2023

Sænk skuldrene

Det er altså balsam for sjælen.

Solen har skinnet  så langt tilbage i tiden at jeg ikke kan huske, hvornår vi sidste har oplevet overskyet himmel eller dårligt vejr.

Det kommer jo før eller siden, men lige nu nyder vi fridagene med en sol, der brager ned fra en blå himmel.

Slædevæddeløbet nåede lige at blive afsluttet, da de mange frivillige, der utrætteligt har arbejdet på de store begivenheder også kunne vinge Arctic Circle Race af i søndags.

Det var som sædvanligt stort og flot, og mange af løberne er dybt berørte og i deres følelsers vold, når de løber over målstregen og det er bevægende at være vidne til.

I går åbnede og startede så Arctic Sounds festival og byen myldrer med nye mennesker. 

Der er kunstnere fra nær og fjern og næsten uanset, hvor man kikker hen, foregår der en livlig aktivitet af næsten enhver art.


Kunsten herhjemme og især for mig er, at forsøge at få en god balance mellem at være en del af og tilskuer til begivenhederne 




og bare være mig.

Kangerluarsuk tulleq

Jeg kan mærke, at jeg skal passe på mig selv og ikke presse mig selv for meget for tiden og ikke kræve, det jeg plejer at kræve af mig selv. 

Selvom skuldrene har sænket sig, tankemylderet er mindre myldrende, pulsen sænket og roen falder til indeni, så skal der ikke meget til før det hele bliver overvældende og lettere kaotisk.

Derfor var det helt vildt dejligt at Sara og Max ville tage med os i hytten i tirsdags, hvor vi kørte ud ved middagstid og blev der til sent næste dag.

Max, Saras kæreste er vanvittig dygtig til at flyve med drone og jeg lokkede ham til at fotografere med dronen ude i hytten.


Vi spillede brætspil, hyggede og nød vejret og især hinandens gode selskab.

Der er ikke noget i verden, der er bedre for mig end at være ude i stilheden og især hvis mine børn er med.

I går spandt vi 11 hunde for slæden og kørte os en kort tur ud i solskinnet.

Max fik dronen lettet og både filmede og tog billeder undervejs.

Det er et noget andet perspektiv end det vi normalt plejer at se både os selv og andre slædekørere.



På søndag skal vi ud og sejle og jeg glæder mig.

Vi skal ud og sejle fra kl 12 til kl 15, hvor der er musik og frokost. En anderledes og spændende oplevelse, som jeg ser meget frem til.

Inden da vil jeg forsøge at finde ud af, hvordan man redigerer filmklip fra dronen af vores hundeslædetur og hvordan/ hvor jeg kan lægge dem op så jeg kan dele dem med jer. 

God langfredag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.