søndag den 1. september 2019

Weekend med mine forældre / ældreplejen

Det kommer nok ikke som en overraskelse for ret mange at vi har tilbragt weekenden i hytten, men det er altså ikke ret tit, at vi har mine forældre med.


Jan og jeg er jo i hytten stort set hver weekend og de få weekender, hvor vi ikke kan komme afsted, føles nærmest lidt spildte.
Denne weekend ville mine forældre gerne med og vi var spændte på om de ville nyde det lige så meget som vi plejer at nyde det.

Min far var ret overbevist om, at han under ingen omstændigheder kunne komme op ad fjeldet, men man kan jo som bekendt mere end man tror og det gik så fint.

Vi tog afsted i fredags da Jan havde fået fri fra arbejde. Sejlturen gik så fint og mine forældre, som gennem mange år har ment at det nærmede sig lidt farligt at sejle i åben jolle, var trygge nok ved at sejle med vores jolle.

Vi var så heldige med vejret.

Der var sol, en smule vind og absolut ingen myg.
Om lørdagen gik Jan og jeg en tur op i fjeldet.Vi så nogle harer og det var vi utroligt glade for, for det er længe siden vi har set noget som helst levende.
De to falkepar, som plejede at yngle oppe i fjeldet over vores hytte, er pist væk. Vi har ikke set dem i dette år overhovedet.

Normalt plejer der at være mange sneharer, men disse er de første, som vi har set i år.
Vi plejer også at se enkelte nogle ryper.

Ikke mange, men nogle stykker, men der har stort set ikke været noget som helst levende oppe ved vores hytte.
Ikke engang myg.

Vi plejer at gå en tur op i fjeldet og kigge på det hele.
Vi går op på nogle fjeldtoppe og tjekker udsigter ud og hygger.


Og så går vi ned igen, tager en lur, spiser nogle madder og drikker noget te.
Vores samvittighed er lidt renere, når vi har været oppe og gå nogle skridt og haft pulsen op og køre lidt i højere tempo.

I lørdags lagde Jan sig, mens jeg sad udenfor med mine forældre, som hyggede sig med at plukke/spise sortebær og da tidevandet var på sit laveste, gik vi ned på stranden og plukkede en hel spandfuld blåmuslinger.


Der var spring og det betyder jo at der var ekstra-stor tidevandsforskel og vi kunne gå på havbunden et rigtigt langt stykke ud.


Vi valgte at tage afsted, da vandet var på sit højeste, så det var lidt lettere at komme ombord i jollen fra klipperne for de lidt ældre ben.

Forhåbentligt kan mine forældre leve et par dage på denne weekend?
Vi kan ihvertfald.
3 kommentarer:

  1. Igen igen så flotte skønne fotos,det er en fornøjelse at følge med. Alle dine tanker om at savne sine børn nu hvor de er voksne , jeg er helt enig. Jeg har 4 der alle nu er flyttet hjemmefra,det er ikke nemt selvom man glæder sig på deres vegne. Kærlig hilsen Britt

    SvarSlet
  2. Supersmukt! Kan godt forstå at I virkelig nyder det deroppe.

    SvarSlet
  3. Vi har i hverfald mig nydt det hele i fulde drag. Vil ellers gerne være med igen en anden god gang. Og tusind tak for "ældreplejen" :-)

    SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.