onsdag den 23. marts 2016

Højreklik af billeder

Hvordan er det nu liiige?
Jeg havde sådan en indstilling på min blog, så man ikke kunne højreklikke på mine billeder. Eller gøre det bare en lille smule mere besværligt at tage/bruge billederne.
Og ja, jeg ved godt, at man altid kan tage et billede af skærmen og at hvis jeg helt vil sikre mig, så skal jeg ikke lægge billeder ud på nettet

Det ser ud til at den ikke fungerer mere og det synes jeg altså er ØV
Er der mon een, derude, der ved, hvordan jeg får den funktion til at virke igen??
Eller sætter en ny en på?

7 kommentarer:

 1. Jeg har lige prøvet "at stjæle" et af dine billeder i det sidste indlæg. Det gik ikke. Så det virker vist stadig.
  Men jeg glæder mig altid over dine dejlige billeder.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre Lisbeth, kan det godt lade sig gøre og især på det sidste, har jeg set lidt for mange af mine billeder på især facebook. Det er jeg lidt ked af, for jeg ville så gerne selv styre, hvor mine billeder skal bruges og til hvad, men det er folk, vist i al almindelighed, ret ligeglad med.

   Slet
 2. Jeg har lige prøvet fra iPad, og jeg kan. Jeg får et større billede, som jeg så evt kunne sende i mail + de andre muligheder der er.

  SvarSlet
 3. SLET denne kommentar, når du har læst den, så ingen (der ikke kender metoden) kan bruge oplysningerne uhensigtsmæssigt.
  Det er rigtigt nok, at hvis man højreklikker direkte på billedet, får man beskeden om, at det er privat.
  Hvis man derimod venstreklikker, popper billedet op i nyt vindue og man kan derfra gemme billedet.
  Jeg kender ikke selv noget til, hvordan man beskytter sine indlæg mod kopiering og kan derfor ikke hjælpe dig, men blev blot nysgerrig og forsøgte. Som du kan forstå, lykkedes det mig. Jeg har dog IKKE kopieret noget.
  Venlig hilsen
  Magnus

  SvarSlet
  Svar
  1. Magnus, det behøver jeg slet ikke, for der er rigtig mange, som allerede har opdaget det og bruger billederne :-( øv øv. Jeg ville utroligt gerne kunne beskytte mine billeder bare en lillebitte smule, eller bare gøre det en lille smule mere besværligt at bruge/tage dem. Alternativet: at jeg slet ikke offentliggør noget som helst, er jo også ret kedeligt.. ihvertfald for mig, så det er lidt træls

   Slet
 4. Når nu det er sådan, at "folk" kopierer, Kan du så ikke dreje det der hen, at kan være stolt af at frembringe så gode billeder, at de (folk) vil dele dem med dig.
  Bagsiden er, at de måske kan bruges merkantilt eller misbruges i en forkert sammenhæng - det sidste synes jeg, efter at have "bladret" gennem din bog, ikke der er nogle af dem, der kan.
  Hvis du opdager noget af dit arbejde (billeder eller tekst) benyttet andre steder, kan du henvende dig til udgiveren af det medium, der viderebringer det og bede mediet om at slette, alternativt tilbagekalde det kopierede.
  Jeg kan godt se, det giver dig et unødigt ekstraarbejde, men det er det måske værd.
  venlig hilsen
  Magnus

  SvarSlet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.