søndag den 17. maj 2015

Kom (nu!) maj du søde MILDE!

Foråret lader i den grad vente på sig heroppe.

I følge kalenderen har vi haft forår et stykke tid nu, men det er ikke alverden vi har mærket til den.

Måske er jeg bare utålmodig?

Måske er det senere end det plejer?

Måske er det bare altid sådan og jeg har bare glemt det?

Sidste år så der sådan her ud, men forrige år kunne vi da stadig køre ud til hytten, hvorimod (Jan)man i 2012 kunne gå i fjeldet på denne tid af året.

I 2011 var der mindre sne, men jeg kan jo konstatere, ved at kigge mine gamle billeder igennem, at det varierer og at jeg bare skal væbne mig med tålmodighed og lade min længsel efter varmere dage ligge, – for lige om lidt, drømmer jeg sikkert om kølighed og smukke, hvide, vide vidder?

For 17 dage siden, så der sådan her ud, da Jan og jeg kørte ud for at se på fjord-is situationen.

(klik på billedet for større format)

Untitled_Panorama1

Vi kørte tilbage igen, for jeg er en kylling, når der er vand på isen, selvom min fornuft desperat forsøger at overbevise mig om, at isen er tyk nok og at det kun drejer sig om ganske få cm vand ovenpå isen.

20140430_0005

20140430_0007

20140430_0011

 

Lige nu hænger himlen meget tungt over vores hoveder og fra tid til anden falder der tunge, våde snefnug ned og dækker alt.. igen, igen.

Den bliver ikke liggende, men på en eller anden mysisk vis, er den med til at tø al det andet op.

Langsomt og også for langsomt.

Altså hvis du spørger mig.

 

Søerne tør langsomt op og overfladen er våd, så det er ikke længere en fornøjelse at begive sig ud på hverken hundeslæde eller snescooter.

 

Nå! Men istedet for at sidde og mukke over vejret, som jeg ikke kan gøre noget ved alligevel, kan jeg forsøge at strikke lidt; forsøge, fordi min albue gør ondt og jeg har en mistanke om at det måske er tennis-albue/muse-arm, men eftersom jeg íkke har fået det undersøgt, så kan jeg jo kun konstatere, at det gør ondt og at det måske er en god idé at holde den forholdsvis i ro.

Og måske på grund af det lidt kedelige vejr, fik jeg noget skriftligt arbejde hurtigt fra hånden og som bonus fik så meget kaffe at mine hænder ryster og jeg sitrer indvendigt.

Lige om lidt skal Jan og jeg til et foredrag med Chris Mc Donald.

Folk, som kender mig, ved at jeg måske ikke er hans allerstørste fan, men jeg ved, at han motiverer mange og gør en forskel for nogle, så inden jeg helt drukner i min aversion, vil jeg give det og ham en chance og tage ned og lytte til ham og måske jeg er en aversion mindre, når dagen er omme?!

 

Katten ligger og blunder, sover dybt, hviler sig og rævesover og gør det hele een gang til. Det er lige til at holde ud og vejret indbyder vist ikke til mere.

20140514_000120140514_0002

20140514_0004

6 kommentarer:

 1. Jeg er vild med billederne af sne, men kan bestemt godt forstå du/I længes efter at se på noget andet.
  I er heldige, at har jeres skønne, smukke kat at se på. Jeg er forelsket!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har været ualmindeligt heldige med katten. Hun er både mild, social og kælen, udover at hun er nem og ukompliceret

   Slet
 2. Det er vildt underligt at se al den sne, når vi hernede har blomstrende æbletræer...Håber foråret snart finder frem til Grønland...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi håber også snart på noget forår

   Slet
 3. Da vi var på Island i slutningen af marts,var det usædvanligvis stadig vinter, hvad det ikke plejer at være, sagde islændingene, så mon ikke også jeres er længere end normalt?
  I har det så smukt, så smukt, men selvfølgelig kommer I også til at længes efter forår og sommer.
  Jeg får simpelthen knopper af Chris McDonald, og jeg tror ikke, at jeg ville have kunnet abstrahere så meget fra det, at jeg var gået ind for at høre på ham, så jeg synes du er lidt modig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må indrømme, at Chris er knap så knop-fremkaldende IRL som i TV. Jeg fortryder ikke, at jeg gik ind og hørte på ham. Han var ihvertfald underholdende..

   Slet

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.