torsdag den 15. januar 2015

Blomster-have

Jeg ved, hvor der findes en have..

Jo, jo, jo.. det er en gentagelse, men jeg kan altså ikke stå for de fine, fine is-blomster, der vokser på vinduet i det klasselokale, hvor jeg underviser, så da eleverne gik hjem i dag, hev jeg mit kamera frem og fotograferede de mange, mange blomster, der blomstrer på vinduet.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

Rengøringsdamen kiggede godt nok en ekstra gang, da hun så mig, stå med næsen helt oppe i vinduet og hun spurgte da også forsigtigt, hvad jeg foretog mig og så fik vi set på alle blomsterne i fælleskab og så syntes hun vist ikke, at jeg var så underlig endda.

Hun kunne også se det fine i alle blomsterne.

Jeg burde jo istedet for at kigge på blomster, have set at vinduerne nok ikke helt fungerede optimalt og måske endda var punkterede, men det tager jeg med pedellen en anden dag, når jeg har vist ham de smukke og mangfoldige blomster.

Gad vide om han også vil kunne se de smukke blomster??

Eller ser han mon kun en masse vinduer, som bør udskiftes?

 

 

Da jeg havde fotograferet, ville Lena og Silas heldigvis gerne drikke en kop kaffe med mig på Sømandshjemmet.

silas

De havde også engang vinduerne fyldt med smukke blomster, men de har fået skiftet vinduerne ud, så der er ikke længere grobund for blomsterflor dernede.

Udover at have fået skiftet vinduer, har de også skiftet al inventar ud, så alt fremstår nyt og moderne.

 

 

Som du kan regne ud, halede jeg mig selv ud af sengen i morges og gik på arbejde.

Det var godt at komme ud, men det vil være synd at sige, at jeg fungerede optimalt.

Næsen løber, ganen klør, øjnene svider, ørerne er ømme, halsen er øm, musklerne er tunge og hovedet gør ondt, men lige om lidt er det jo overstået og glemt.. men det må altså gerne gå lidt hurtigere i den retning.

 

Det hele kørte lidt langsommere for mig og energien var mere end almindelig svær at finde, men jeg kom igennem dagen, uden at nogen mærkede for meget til mit alt for lave energi-niveau.

 

Det er fredag i morgen og jeg ser i den grad frem til weekenden, hvor sofaen skal siddes flad og hvor uldtæpperne skal på overarbejde.

 

P.S.: Hvis du har lyst, kan du klikke på “blomster-billederne” og  se dem i større format. Det er lidt sjovere, synes jeg.

 

2

uge3

Der er koldt udenfor.. brrrrrr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.