søndag den 4. maj 2014

Hovedarrangøren

Så sluttede en dejlig, fantastisk weekend, som blev tilbragt i solen, ude i naturen og helt efter mit hoved og efter min smag med mennesker, som sætter pris på akkurat det samme som mig; nemlig udeliv.

 

I rigtigt, rigtigt mange år var der ting, som gjorde, at jeg ikke kom nær så meget ud, som jeg ville.

 

Der var et hjem, der skulle passes, nogle børn, der skulle ses til, et arbejde at passe, vejret, svigtende mod og hvad der nu ellers kan være, men de sidste par år, var jeg faktisk selv, min egen største bremseklods.

Det var blevet en vane at jeg gik hjemme og gloede alt for mange weekender ud ad vinduet, ærgrede mig og ikke kom med, men de sidste par uger har jeg ladet rod være rod, ladet vasketøjet blive i vasketøjskurven og kigget den anden vej, hvis jeg fik øje på snasket på overskabene.

Jeg har tørret det værste skidt af, lagt det værste rod væk, så jeg vidste at jeg kom hjem til et hjem, som var til at holde ud.. selv for mig, men den grundige rengøring, lader jeg altså lægge til en dag, hvor vejret er dårligt og jeg gider at tage mig af det.

 

I weekenderne har jeg fri fra arbejdet, børnene er ikke længere børn og så snavset er mit tøj nu heller ikke.

Hvis der er rodet, så må jeg rydde op en anden dag, for det liv, som jeg holder allermest af, foregår udenfor i naturen i den friske luft, gerne i solskin og sammen med hyggelige mennesker.

 

Jeg er ladet op og er klar til endnu en uge, for jeg har en weekend at se tilbage på, som var så god, så hyggelig og så givende, at mine mentale batterier er ladet op.

isolen

Det var sådan det var engang og det er sådan det skal være igen!

 

forårsnydning

 

Nu er der taget hul på det gode liv og det hul skal ikke lukkes til igen.

Jeg vil kræve, ikke mindst overfor mig selv, at der skal planlægges nogle flere af den slags weekender, for de giver glæde og energi.

påisen

opd

Der skal ryddes ud og op i alt som giver det modsatte af glæde og energi.. og det er jeg også startet på, for jeg er hovedarrangør i mit eget liv og det må jeg ikke glemme.

Har du haft en god weekend??

Det håber jeg.

 

Og jeg kan bevise at jeg har været ude i solen hele weekenden:

10308360_10203976042305566_8763815165236355340_n

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tak for din kommentar.
Jeg er altid glad for at få respons og tilbagemelding.